Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

TIENS FLEXI BOOST

Az egészséges test, így az ízületek megőrzése és karbantartása minden életkorban kiemelt fontosságú. A TIENS Flexi Boost kifejezetten azok számára készült, akik aktív, egészséges és kiegyensúlyozott életmódra vágynak.

17 500 Ft

Olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek számos kedvező hatást gyakorolhatnak nem csak az ízületek egészségére.A kötő- és támasztószövet ott van minden szervünkben,pl.az erek falában, a belek falában, az ízületekben, az ízületi tokban, a szemben, a bőrben, a fogban, a csontban.
Az étrendkiegészítő, C-vitaminban (acerola koncentrált leve), növényi kivonatokban (kurkuma, ördögkarom, bambuszrügy), glükozaminban, MSM-ben, hialuronsavban, ásványi anyagokban (cink, mangán, réz) gazdag.

Az egészséges test, így az ízületek megőrzése és karbantartása minden életkorban kiemelt fontosságú. A TIENS Flexi Boost kifejezetten azok számára készült, akik aktív, egészséges és kiegyensúlyozott életmódra vágynak.

 

Az ízületek a csontok találkozási  pontjainál helyezkednek el. Megfelelő működésükhöz egészséges ízületi porcra, ízületi folyadékra, kötő-és támasztószövetre, valamint az ínak megfelelő állapotára van szükség.

A TIENS FLEXI BOOST olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek sokféle kedvező hatást gyakorolhatnak az ízületek egészségére, de az egész test egészségére is. Csökkentheti az ízületi fájdalmat, mérsékelheti az ízületi problémák tüneteit. Segítheti a fizikai megterhelés, a sportolás rugalmassággal kapcsolatos testi kihívásait.

– Glükózamin: a porcokban található természetes vegyület, amely segít fenntartani az ízületek egészségét és csökkenteni a gyulladást.

– MSM (metilszulfonil-metán): kénvegyület, amely támogatja az ízületek rugalmasságát, csökkenti a gyulladást és elősegíti a szövetek helyreállítását.

– Hialuronsav: olyan anyag, amely segít az ízületek síkosításában és párnázásában, csökkenti a súrlódást és javítja a mozgást.

– A koncentrált acerola gyümölcs leve a kollagén szintézishez szükséges, és a kötőszövet része.

– Kurkuma kivonat: gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet az ízületi fájdalom és merevség csökkentésében.

– Bambuszrügy kivonat: szilícium-dioxid forrás, amely fontos a kötőszövet kialakulásához és a csontok egészségéhez.

– Ördögkarom kivonat: gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező gyógynövény, amely segíthet az ízületi fájdalom és merevség csökkentésében.

– Mangán, réz és cink: ásványi anyagok, amelyek fontosak a csontok és az ízületek egészségéhez, valamint a kötőszövet erősítéséhez.

 

Adagolási javaslat: naponta min.1 tasak

Innovatív termék. A piciny zacskók / egy adag/ tartalmát csak a szánkba kell önteni , és a szájnyálkahártyán keresztül lényegében azonnal fel is szívódik.