Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

TIENS Cordyceps

A Cordyceps Sinensis, régóta ismert az ősi kínai medicinában, melyet az ottani köznyelv „csodatévő gomba”-ként emleget. A Cordyceps rendkívüli népszerűségnek örvend Kínában, ahol hagyományosan a meggyengült légzőszervrendszer és a szervezet ellenállóképességének támogatásáért alkalmazzák.

16 500 Ft

A Cordyceps sinesnsis-t, vagy a fajta 2007-es tudományos elnevezése óta Ophiocordyceps sinensis-t más néven hernyógombaként vagy egyszerűen Cordyceps-ként ismerjük. Az év meleg hónapjai során növekedése megegyezik bármely más gombáéval, télen azonban bizonyos lepkefaj lárvái válnak gazdaegyedévé. A túlélés érdekében a gomba megöli és mumifikálja a rovart, amelyből azt követően táplálkozik. A Cordyceps természetes élőhelye a háromezer és ötezer méteres tengerszint feletti magasságon elterülő Tibet és Nepál. Másfél évszázaddal ezelőtt himalájai pásztorok fedezték fel, melyet követően hamar megtalálta alkalmazási területét a kínai természetgyógyászatban, ahol energetizáló és öregedésgátló jellemzőket tulajdonítanak neki. Ritka előfordulásának és csodálatos tulajdonságainak köszönhetően beszerzési ára nagyon magas. Az ősi Kínában kizárólag a császári udvar és az arisztokrácia engedhette meg magának. Napjainkban ezt a csodálatos gombát bioreaktorokban termesztik. Évenként termelt mennyisége millió tonnás nagyságrendű, ennek köszönhetően manapság mindenki élvezheti rendkívüli tulajdonságait. A TIENS ezt a fontos étrend-kiegészítőt magasan fejlett biotechnológia segítségével állítja elő, a gyártás során megőrizve a készítmény természetes összetevőit.

FŐ ÖSSZETEVŐ:
Cordyceps sinensis micélium por.

JELLEMZŐI
– Támogathatja az immunrendszer normál működését.
– Erősítheti a légzőszervek működését.
– Élénkítő hatással bírhat.
– Alkalmazása kifejezetten ajánlott betegségből történő lábadozás esetén.
– Kedvező hatást gyakorolhat az állóképességre és fáradtságérzetre.

AJÁNLOTT MENNYISÉG
Napi 2 x 1-2 db kapszula. A készítményt üres gyomorra, a főétkezések között, meleg vízzel ajánlott bevenni.

FIGYELMEZTETÉSEK
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne szedje a készítményt, ha allergiás vagy érzékeny az összetevőkre!

A Cordyceps szedése befolyással lehet bizonyos immunszupresszív gyógyszerek hatására (az immunrendszer működésének csökkentésére irányuló gyógyszeres kezelés esetén, pl. transzplantációkor kilökődésgátló készítmények), ezért alkalmazása előtt feltétlenül konzultáljon orvosával.

Ajánlott napi mennyiség
2×1-2 db kapszula, de ez kortól és állapottól függő

Kiszerelés
100 kapszula

Nettó tömeg/mennyiség
59.7 g

TIENS Kategória
Pótlás

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!