Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Referenciák

"Dr. Tápai Mária rendelőjében egy csodavilágban éreztem magam. Maximális odafigyelést, törődést, és megértést kaptam azokra a dolgokra is amelyeket idáig sehol nem volt lehetőségem feltenni. Nagyon magas szintű szakmai felkészültség és tapasztalat alapján összeállított kiegészítőket kaptam. Bízom a teljes gyógyulásom reményében. Köszönöm!"
A.K.
2024. június 5.
"A Doktornő nagyon kedves volt végig a vizsgálat alatt, mindent alaposan elmagyarázott, és humort is csempészett a beszélgetésbe. Köszönöm!"
Noémi
2024. május 9.
"Nagyon örülök, hogy eljöttem a Doktornőhöz egy teljeskörű kivizsgálásra. A Doktornő és a munkatársai a legmesszebbmenőkig segítőkészek és nagyon-nagyon sokat segítettek a jelenlegi állapotom helyreállításában. Nagyon hálás vagyok ezért, és nagyon köszönöm! Fogom másoknak is ajánlani ezt a kiváló szolgáltatást."
K.M.M.
2024. május 8.
"Régóta járok a Doktornőhöz. Most sajnos előjött egy komoly probléma. Olyan segítőkészséget tapasztaltam, és olyan szintű kezelést kaptam, amilyet még soha máshol. A Doktornő kapcsolatban van a Hartmann Kötszergyártó céggel, találkoztam is a képviselőjükkel, és ugyanaz a hozzáállásuk nekik is. Segíteni, amennyit csak tudnak."
Szlama Ágnes
2024. május 2.
"Nagyon-nagyon kedves és figyelmes. Mindig mosollyal várnak. Biztonságban és jó kezekben vagyok. Ez fontos amikor az ember lánya bajban van. És én most abban voltam. De jó kezekben vagyok. Tudom. Nagyon hálás vagyok mindenért. Köszönöm!"
Szaniszló Zsuzsanna
2024. május 2.
"Már egy jó pár alkalommal voltam a Doktornőnél. Nagyon részletes és alapos vizsgálatot kapok a testem állapotáról. Ennek ismeretében megkapom a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Így jó állapotban tudom tartani a kondíciómat. Szívből tudom ajánlani mindenkinek, aki a természetes teszi előtérbe. Nagyon kedves és hozzáértő ellátásban van részem."
H.K.
2024. április 26.
"Barátságos légkört teremt meg a Doktornő, így nem érzi az ember feszélyezve magát. Lényegretörő. A megállapított bajt a lehető legérthetőbben elmagyarázza, mi lesz a következmény ha nem kezeljük, és milyen eredmény várható, ha az ő módszerét alkalmazzuk. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve vele. Hálás köszönet érte!"
B.A.
2024. április 15.
"Komoly problémával jöttem el a Doktornőhöz. a probléma megoldásához még két szakember segítsége volt szükséges. Mind a Doktornő, mind a két segítő szakember, mind az asszisztens hölgy részéről olyan, szinte kézzel fogható, tapintható jó szándékot és segítőkésséget tapasztaltam, hogy az számomra maga volt a csoda. Bárcsak ez lenne az általános, a normális hozzáállás mindenhol."
Szlama Ágnes
2024. április 2.
"Meg vagyok elégedve, a Doktornő nagyon készséges, minden kérdésemre türelmesen válaszol. Nem kell sokat várakozni, az asszisztensnő is aranyos, előzékeny. Csupa jót mondhatok a rendelőről és rendelőről."
Irénke
2024. március 14.
"Visszatérő páciensként kedves fogadtatás. Anita rendkívülien kedves és segítőkész. Tápai Doktornő tudásának köszönhetően elmondhatom, hogy az egészségem megőrzésében rengeteget segített, amiért nagyon hálás vagyok. Ajánlani tudom mindenkinek! Érdemes megpróbálni. Hálásan köszönöm! Jó egészséget mindenkinek!"
Tünde
2024. február 29.
"A mai napon Dr. Tápai Mária doktornő rendelőjében vizsgálaton jártam, és köszönöm a segítségét a mindenre kiterjedő vizsgálatáért. Nagyon készséges volt minden területet illetően, az egészség helyrehozatalát segítette a felméréssel és az ajánlott vitaminokkal. Nagyon kedves asszisztens dolgozik a rendelőben, aki a vitaminok használatában is segítséget nyújtott. Ajánlom mindenkinek, aki még hezitál az ilyen vizsgálatot illetően, hiszen csodás környezetben, és kedves, körültekintő, barátságos környezetben történik mindez."
Balogh Lajosné
2024. február 22.
"Dr. Tápai Mária integratív rendelőjében történő egészségmegőrzés lehetőségét maximálisan ajánlom minden gyógyulni akaró ember számára. A rendelőben csak velem, és a problémáimmal foglalkoznak. Magas szintű szakmai tudással és segítőkészséggel. Én mint beteg vagyok a középpontban, az időfaktor nem számít, csak a probléma megfelelő megoldása a lényeg. Nagyon kedvesek, segítőkések, ajánlani tudom mindenki számára. Az asszisztensnő kedvessége, megnyugtató magatartása példaértékű. Köszönöm a sok kedvességet, empátiát, ahogy a betegekkel bánnak!"
L.M.
2024. február 20.
"Mindig jó ide betérni! A kedvesség, és őszinte érdeklődés nagyon szembetűnő, amit az egészségügyben már nem lehet tapasztalni. Tényleg odafigyelnek rám! A magyarázat teljeskörű, részletes, és érthető! Köszönöm!"
Andrea
2024. február 8.
"Dr. Tápai Mária doktornő iránt érzett maximális bizalmam minden alkalommal újból, és újból beigazolódik. Egészségi állapotom megőrzésében, és javításában nagyon sokat segít. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek!"
Dr. Baranyi Anna
2024. január 23.
"2023 tavasszal voltam a Doktornőnél először vizsgálaton. Amit elmondhatok az a sok segítség, jóság, gyógyítás amit kaptam Tőle, és a mai napig is kapok, az nem történt meg az életem során még sehol. Nagyon sokat javultam, a betegség jó része már elmúlt, és úgy érzem a gyógyítás csak Nála létezik, mert hatalmas szeretettel, lelkesedéssel áll a betegek mellé, mert szívvel lélekkel gyógyít, amit az orvosok körében még soha nem tapasztaltam meg. Aki gyógyulni, élni szeretne, az Őhozzá jöjjön! Az asszisztense, Anita mindig készen áll, ha segítséget kérek bármi miatt. Ezért nagy köszönet!"
Takács Istvánné
2024. január 2.
"Közel 10 éve járok a rendelőbe rendszeres vizsgálatra, kontroll ellenőrzésre. Bizalommal jövök, és megnyugvással távozom. Problémáimra minden alkalommal megfelelő válaszokat kapok. Odaadó, hivatását szerető orvoshoz, és kisegítő személyzethez jövök. Az eddig választott utamról nem letérve, továbbra is rendszeresen megjelenek azért, hogy állapotommal tisztában legyek."
Orovecz Gyula
2023. december 19.
"Mai napon jártam a Doktornő rendelőjében. Nagyon jó volt megtapasztalni a kedves, előzékeny fogadtatást, a Doktornő, és az Asszisztensnő kedvességét. Kérdéseimre választ kaptam, a vizsgálatokkal meg voltam elégedve, a részletes magyarázásból tisztában lettem a problémámmal. Köszönöm Nekik! Mindenkinek ajánlani tudom!"
Korhely Józsefné
2023. december 12.
"Kedves Doktornő! Kedves Anita! Nagyon hálás vagyok az egészségügyi állapotom felméréséért, a sok-sok hasznos jó tanácsért, személyre szabott terápiáért, kezelésért, készítményekért, melyekkel jelentős javulást tapasztalok. Nagyon köszönöm Önöknek a mérhetetlen kedvességet, megnyugtató szavakat, melyekkel mentálisan is sikerült rendbe jönnöm. Továbbra is szeretettel kívánok eredményes gyógyító munkát, nagyon jó egészséget!"
Mária
2023. november 23.
"Csodák világa és új ajtók megnyitása a személyes egészség minél magasabb szintű elérése érdekében. Új innovatív módszerek a gyakorlatban párosítva az ősi tudással, és az orvostudomány adataival. Aki testi problémákkal küzd elsőlépésben kezelni szeretné a testét (a szellemi kezelés elengedhetetlen) az keresse fel Tápai Doktornőt!"
S.A.
2023. november 28.
"A Doktornőnek, az általa javasolt kezeléseknek, termékeknek köszönhetően az állapotom folyamatosan javul. Az első alkalom óta nagyon nagy mértékű a javulás. Nagyon tetszik az is, hogy a Doktornő a termékek, és a készülékek terén is lépést tart a fejlődéssel, folyamatosan új, és egyre jobb minőségű dolgokat szerez be, így még nagyobb mértékben tud segíteni a pácienseknek."
Szlama Ágnes
2023. november 21.
"Nagyon köszönöm a profi hozzáállást és kezelést a problémáimmal kapcsolatban. A Doktornő kompetenciája kapcsán végre átfogó képet kaptam az állapotomról - megértve az összefüggéseket. A kezelésekkel kapcsolatban minden bizalmam megvan, hogy jelentős javulást fogok tapasztalni. Mellesleg a környezet is nagyon kellemes, és mindenki nagyon kedves!"
P.T.
2023. november 8.
"Már egy ideje járok Dr. Tápai Mária rendelőjébe "nagy tatarozásra". Azt tapasztalom, hogy személyre szóló, csak rám szabott ellátást kapok. Már javul az állapotom, most már az energia szintem sokkal jobb, vidámabb lettem, és szebbnek látom a világot. A Doktornő a teljes bizalmamat elnyerte, pedig ez nálam nagyon nem így volt korábban. A szakmai tudását nagyra becsülöm."
I.E.
2023. november 4.
"Dr. Tápai Mária rendelőjével kapcsolatban szeretném elmondani, hogy a rendelő személyzetével, szaktudásával, tisztaságával maximálisan meg voltam elégedve. A nyújtott szolgáltatás szuper, fantasztikusan éreztem magam."
S.K.
2023. október 5.
"Kedves Doktornő és Anita! Köszönök minden segítséget, bíztatást, türelmet, és rávilágítást dolgokra. Türelmes, előzékeny emberek, akik tényleg maximális tudást és odafigyelést tanúsítanak a pácienseknek. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Elismerésem!"
Boros Orsolya
2023. október 2.
"Tökéletes hangulatú rendelő, teljes odafigyelés, kedvesség jellemzi a dolgozókat. Közvetlenség, bármilyen kérdésre korrekt, kielégítő válaszok. Jó érzés volt itt lenni! Köszönöm!"
Fülöp Andrea
2023. szeptember 21.
"Örülök, hogy rátaláltam Dr. Tápai Mária rendelőjére. Egy nagyon alapos kivizsgálást kaptam és sok szívmelengető tanácsot. Úgy gondolom, hogy rendszeres látogatójuk leszek. Nagyon kedvesek és ember központúak, amik egy beteg szempontjából nagyon fontosak."
Tihamérné
2023. szeptember 21.
"Természetes gyógymóddal gyógyítanak, nem gyógyszerrel, mellékhatás nincs. Kontrollra szívesen visszajárunk, az utasítást betartjuk. A Doktornő, és az Asszisztens kedvesek, segítőkészek, jó tanáccsal segítik a gyógyulást."
Bálint
2023. december 19.
"A doktornő kedvesen, érthetően mondta el és elemezte ki az értékeimet. Hangfelvételt kapok a vizsgálatról. Sok mindent megtudtam a saját testemről, annak működéséről. Kedvesen fogadtak és informáltak a kezelés után is. Ajánlom mindenkinek!"
Szappanos Mária
2023. augusztus 29.
"Óriási segítségnek éltem meg a mai állapotfelmérést és konzultációt. Bíztam benne, hogy jó kezekbe kerülök már a bejelentkezéskor, de még a várakozásomat is felülmúlta a doktornő professzionalitása és precizitása, ahogy “végignézett” és tanácsokkal ellátott. Jó úton vagyok. Köszönöm!"
Kovács Andrea
2023. szeptember 07.
"Nagyon jól éreztem magam. A kezelést, a lábméregtelenítést nagyon jó dolognak tartom. Doktornő a vizsgálat során megkérdezte a betegségeimet. Kérdéseimre választ kaptam. Jó tanácsokkal látott el. Ajánlott termékek (egyéni felmérés után) személyiségre szabottak."
Zsuzsanna
2023. szeptember 18.
„Egészség javítás és megtartás miatt járunk a családommal a Doktornőhöz. Azért járunk ide, mert természetes megoldásokkal szeretnénk magunkat jó állapotban tartani. A Doktornő profi, mindenre van megoldása. Kedves, türelmes, és mindenben segítőkész! A rendelőben dolgozik Anita is, akinél kedvesebb asszisztenst nem ismerek. Mi nagyon szeretünk ide járni, pedig több mint 300 km távolságból jövünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Nusser Orsolya
2023. augusztus 14.
„Köszönöm szépen! Nagyon alapos, és korrekt volt a tájékoztatás, a vizsgálat. Nagyon pozitívak a tapasztalataim, visszajövök!"
Bodnár Ilona Erika
2023. augusztus 17.
"Kedves Doktornő és az összes munkatárs! Én egy éve járok ide, elég messziről, de nagyon jól érzem magam akkor, ha itt vagyok. A Doktornő MEGBESZÉLI velem hogy mit csináljunk, mi az, ami nekem is reális, mert azt jó szívvel el tudom fogadni és meg is csinálom. Nem tekintélyelvű, és ha valamit nem értek, akkor nekem laikusnak elmondja úgy, hogy meg is értsem. A munkatársai kedvesek és segítőkészek. amikor idejövök olyan, mintha egy szerető családba érkeznék meg. A szerető közösség számomra nagyon fontos, de a leglényegesebb, hogy folyamatosan javul az állapotom, pedig volt bajom elég, és most már nem kell túl sok ahhoz, hogy a 75 évemhez képest teljesen rendbe jöjjön a testem. Köszönöm a gondos kezelést és a szerető hozzám állást. Én is megteszek mindent, hogy az egészségem helyre jöjjön. Szeretettel, Eszter"
Eszter
2023. augusztus 21.
"Tápai doktornő rendkívül nagy tudású és rendkívül empatikus személyiség. Már az első találkozás után is sokat változott az állapotom jó irányba. Az általa ajánlott termékek is nagyon magas színvonalat képviselnek. Hálás vagyok érte!"
Ágnes
2023. július 26.
"A vizsgálatot nagyon alaposnak és körültekintőnek éreztem. Tápai doktornő nagyon kedvesen és könnyen értelmezhetően magyarázott el minden fontos szervemre kiterjedő pozitív és negatív tudnivalót. Az asszisztens hölgy, Anita kedvessége megnyugtatja a beteget a vizsgálat megkezdése előtt."
Katalin
2023. augusztus 01.
"Dr. Tápai Mária adott nekem segítséget abban, hogy hogyan tudom egészségügyi állapotom feltuningolni és megőrizni a jó működésben. Külön motivációs segítséget és ösztönző erőt nyújtott még professzionális szakmai tudásán kívül közvetlen, érthető és kézen fekvően egyszerű magyarázata és kommunikációja az adott probléma kapcsán, valamint mindig jókedélyű és baráti hozzá(m) állása. Folyamatos figyelemmel kísérése pedig arról adott számomra tanubizonyságot, hogy - mint páciense - igenis fontos számára a gyógyulás/gyógyítás, és ezért minden tőle telhetőt megtesz."
Edina
2023. július 12.
"Nagyon kedves, hozzáértő ellátásban részesültem. Köszönöm, hogy visszaadták a hitemet, hogy van még előre."
Ágnes
2023. július 03.
"Most voltam itt először, mert vannak panaszaim. Kaptam egy teljes képet a testi állapotomról és megoldásokat, hogy merre induljak el. Most még fel kell dolgoznom a sok információt és újra át fogom olvasni a leletem, de mindenképpen úgy érzem, hogy van támaszom."
Ildikó
2023. június 29.
"Nyolc éve vagyok a Doktornő páciense. Az általa javasolt kezelések, étrend-kiegészítők jelentősen javították a mindennapjaim. Betegségek elkerülnek, közérzetem jelentősen javult. Már az idejét sem tudom mikor voltam megfázva, mikor gyötört láz. Mindezek mellett lényegesen kiegyensúlyozottabb az életem, sokkal nyugodtabb a lelkem. Több ismerősöm érkezett már a rendelőbe a tanácsomra, és mindenki csak pozitív tapasztalattal távozott."
Nidermayer József
2023. június
"Már sokadik alkalommal látogattam el a doktornőhöz. Mindig nagyon érdeklődő, segítőkész Ő is, és az asszisztencia is. Teljes mértékben azt érzem, hogy elkötelezettek a gyógyulásom irányába. Az eredmények ezt igazolják, mert egy elég komoly rendellenességgel jöttem ide, azóta is folyamatosan javul az állapotom, pedig 60 év felett ez már nem is megy olyan könnyen."
Szlama Ágnes
2023. június 12.
"Nagyon örülök, hogy rátaláltam Önökre. Hasznos tanácsokkal sikerült az éppen aktuális problémámat kezelni és így a terveim szerint elértem a célomat. A mai napon is kaptam egy igen fontos képet az egészségemről és amit még javítani kell rajta. További jó munkát kívánok és sok sikert!"
H.K.
2023. május 25.
„A rendelőben való jártamban egy 150%-os felmérést kaptam a testem állapotáról. Szembe tudtam nézni azzal, hogy kell tennem lépéseket az egészségem érdekében. A rendelő csodásan rendezett és tiszta, öröm volt itt lenni újra.”
P.G.
2023. május 22.
„Rendkívül kedves fogadtatásban volt részem doktornő és az asszisztense részéről egyaránt. Nagyon erős pozitív érzést váltottak ki belőlem. Doktornő az általam feltett kérdésekre készséggel válaszolt, maximális tájékoztatást kaptam. Nagyon elégedett voltam a vizsgálattal, alapos, maximális feltérképezése volt egészségi állapotomnak. Minden egyes vizsgálati eredményt kiértékelt és elmagyarázott. Általa javasolt termékeket részleteiben ismertette, megértettem miért fontosak. Asszisztens hölgy szintén maximális segítőkészséget nyújtott a termékek használatával kapcsolatban. Nagyon hálás vagyok és köszönöm segítségüket.”
Csókné Mezőfi Mária Valéria
2023. május 2.
"Nagyon szeretek a doktornőhöz járni, mert mindig mindenki nagyon kedves, aranyos, segítőkész. Minden kérdésemre választ kapok érthetően."
Tünde
2023. július 3.
„Nagyon kedves fogadtatásban volt részem, az első percben el is felejtettem, hogy egy orvosi rendelőben vagyok. A megnyugtató légkör mellett remek szaktudással és segíteni akarással fordulnak az ide érkezőkhöz. A tapasztalatom maximálisan pozitív, bárkinek teljes szívből ajánlom. Itt nincsenek tabutémák vagy képzelt betegségek, nem néznek furcsán az emberre, ha valamit észrevett a testén, szervezete működésén. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megpróbálnak segíteni, aki hozzájuk fordul.”
Szakács Debóra
2023. április 18.
„Meghallgattam Tápai doktornő előadásait. Éreztem, hogy el kell jönnöm hozzá. Nem csalódtam. Határtalan örömmel tölt el, hogy tudom magamon segíteni. Irányt mutatott, hogy mivel tudom javítani az egészségi állapotomat. Ezt a holisztikus gyógyítást ajánlom mindenkinek.”
Kovácsné Rammer Katalin
2023. április 13.
„Már 2 éve járunk Tápai doktornőhöz édesanyámmal együtt. Barátságos, nyugodt környezetben történik a vizsgálat. Megnyugtató a doktornő figyelmessége, alapossága, szaktudása. Őszintén érdekli betegei sorsa, állapota. Mindenkinek ajánlom, aki lelkiismeretes, a betegre figyelő, felkészült orvossal szeretne találkozni. Továbbá nem csak a doktornő, hanem az asszisztens kedves, figyelmes magatartása is megnyugtató számunkra.”
Cs.É.
2023. április 06.
„Nagyon hasznosnak érzem, hogy részt vettem egy első vizsgálaton. A szolgáltatáson látszik a profizmus, a barátságosság és a segíteni akarás.”
Lajos
2023. április 06.
„Az életem során még nem kaptam ennyire őszinte és megnyugtató segítséget az orvosi gyógyításban, mint a doktornőtől. Szinte gyógyultnak érzem magam, és boldogan tettem meg ezt a hosszú utat, ami ide vezetett hozzá. Hálás köszönet az asszisztens nőnek is, aki szinte napi szinten segített a nehéz napjaimban a gyógyulásban. Mindenkinek Őt ajánlom, mert Ő meggyógyít!”
Takács Istvánné
2023. április 3.
„Nagyon jól éreztem itt magam. Nem is számítottam ennyi figyelmességre, mint amit kaptam. Mindent megértettem magammal kapcsolatban. A Doktornő nagyon alapos volt. Biztos, hogy rendszeresen igénybe fogom venni a szolgáltatást.”
Mogyorósi Zoltán
2023. április 1.
„Nagyon alapos és érthető tájékoztatást kaptunk, kedves és barátságos, néhol vicces, de teljes megértésig vivő kommunikációval. A fogadtatás és a személyzet barátságos, a környezet szintén. Nagyon elégedett vagyok.”
M.Á.
2023. április 1.
„A vizsgálat alatt végig jókedvű és felszabadult voltam. A vizsgálat bár hosszú ideig tartott, de sokrétű, alapos, felért egy ismeretterjesztő, oktató filmmel. Nagyon örülök a találkozásnak.”
Péter
2023. március 28.
"Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással! Sokat segített az egészségem helyreállításában! Nagyon köszönöm a lehetőséget!"
Katalin
Dátum: 2023. március 27.
"A legjobb orvos, akivel valaha találkoztam. Nagyon hozzáértő, barátságos, gondoskodó. Javasolni fogom az ismerőseimnek, akiknek szükségük van segítségre. Az felettébb értékes, hogy a doktornő ismeri a hagyományos orvoslást és az alternatív gyógyítási módokat is."
M.P.E.
2023. március 21.
„Nagyon érdekes volt az egész vizsgálat és teljesen reális volt, hogy milyen állapotban van a testem és mire van szüksége. Tetszett nagyon a kiszolgálás, nagyon jó hangulat van ebben a rendelőben. Emellett nagyon esztétikus hely, jó volt itt lenni. Úgy érzem, hogy megkaptam a válaszaimat, érdemes volt itt lennem. Mindenkit csak biztatni tudok, hogy próbálja ki, megéri.”
Hídvégi Katalin
2023. március 21.
„Veseproblémával jöttem, amelyről bő és mindenre kiterjedő információt kaptam. Az ajánlott kezelések és táplálékkiegészítő termékek segítettek a betegség kezelésében, javításában. A kedves és együtt érző fogadtatást megköszönöm, az egészségem megóvása fontossá vált a beszélgetés alapján.”
Ágoston
2023. március 16.
„Imádom a kedvességüket és a gyógyító energiáikat. Az életem teljes mértékben megváltozott pozitív irányba dr. Tápai Mária lelkiismeretes és odaadó, lelki- és testi kezelései következtében!”
Csanádi Ferencné
2023. március 13.
„A doktornő nagyon segítőkész, minden problémámra kielégítő válaszokat kapok. Számomra már az is feltöltődés, amikor abszolút közvetlen hangnemben rengeteg hasznos életviteli tanácsot kapok tőle. Az asszisztencia is nagyon kedves, közvetlen és segítőkész.”
Rozsnyai Sándorné
2023. március 7.
„Nagyon jó terápiát és javaslatokat kaptam doktornőtől. Örülök, hogy megnézte milyen hiányok voltak/vannak a testemben és adott rájuk hatékony pótlást. Továbbá örülök, hogy aprólékosan igyekszik kimutatni a testben lévő nem optimális állapotokat.”
Juhos Balázs
2023. március 02.
„Korábbi rossz tapasztalatok miatt kicsit szkeptikusan érkeztem a Doktornő rendelőjébe, azonban nagyon pozitívan csalódtam. Nagyon segítőkész mind a Doktornő, mind Anita. A számos új információt rendszerezik, hogy könnyebben emészthető legyen, valamint ellátnak egy tervvel, ami a gyógyulásunkhoz vezető úton végig segít nekünk. Nagyon örülök, hogy a Doktornőhöz fordultam, mert Ő nem gyógyszerekkel akarja csökkenteni a tüneteket, hanem a probléma gyökerét keresi a teljes gyógyulás érdekében."
Mariann
2023. február 28.
„Igényes, szép környezet. Kedves fogadtatás. Alapos, és szakszerű vizsgálat. Nyugodt szívvel ajánlom!"
Attila
2023. február 22.
„Azt kaptam, amit "vártam". Aprólékos mindenre kiterjedő vizsgálat, érthető magyarázattal. Nagyon kedvesek, a Doktornő is, és az Asszisztens is, ami fél gyógyulás ilyen kizsigerelt testű betegnek. Jó egészséget, és sok áldást kívánok!"
Mária
2023. február 21.
„Édesanyám unszolására jöttem el a rendelőbe, igen komoly veseelégtelenséggel. Mikor mondta a Doktornő, hogy korboncnokként dolgozott, akkor gondoltam, hogy jó kezekben vagyok. Maga a rendelő rendezett, jól néz ki, úgymond kellemes ott lenni. A Doktornőt az asszisztense jól kiegészíti a kedvességével. A betegséggyilkos jelző hűen tükrözi az itt folyó gyógyítást."
László
2023. február 15.
„A kezeléssel, illetve a vizsgálattal elégedett vagyok. Másoknak is tudom ajánlani!"
Kőrösi István
2023. február 14.
„A Doktornő úgy elmagyarázza a dolgokat, hogy megérti az ember. Új dolgokat mondott, hogy lehet a mérgező anyagokat kivezetni. Nem gondoltam, hogy ennyire érzékeny az emberi test. A munkám során sok minden érte a szervezetemet, de most információt kaptam, hogy és mit tudok tenni az egészségemért, hogy tudom méregteleníteni. Tételesen rámutatott mindenre. Teljes mértékben meg vagyok elégedve itt mindennel. Tisztességesen mindent elmondott."
Ferenc
2023. február 2.
„A vizsgálat nagyon alapos, átfogó, és kompetens volt. A vizsgálatot végző Doktornő, és asszisztense is nagyon barátságos. A problémás területeket nem csak feltárják, hanem megoldásokat is javasolnak. Maximálisan meg vagyok elégedve!"
S.SZ.
2023. január 31.
„Mária és kolléganője kedvesen és kompetensen szembesítettek egészségemet fenyegető teljesen reális veszélyekkel, és megoldásokat kínáltak, amik megnyugtatóak, és örömmel élek is velük. Köszönöm!"
Tasnádi Gábor
2023. január 31.
„Alapos egészség megőrző tanácsokban részesülök, rámutatva olyan részletekre, amelyek egyéb vizsgálatokon nem derülnek ki, de fontos folyamatok elindítói, illetve kísérői. Jól eső az a légkör ami a rendelőben és vizsgálatokon jelen van, és ahol a személyt veszik figyelembe, nem csak egy laboreredményt, vagy egy problémát. Szívesen ajánlom a Doktornőt és a rendelőt ismerőseimnek is."
Attila
2023. január 31.
„Aranyosak, kedvesek, a Doktornő érthetően magyaráz és segítőkész. Jó környezet."
András
2023. január 23.
„Évek óta rendszeresen járok a rendelőbe. A tapasztalatom az, hogy mindig határtalan szeretettel és odafigyeléssel bánnak velem. A Doktornő szakmai hozzáértése kiemelkedő, és ami a legjobban megfog, hogy teljes egészként tekint rám, megtalálja az összefüggéseket, mindent érthetően, ha kell többször elmagyaráz. A kezelésekről mindig megkérdezi a véleményem, hogy én is rendben vagyok-e vele. Tudom, hogy ez egy olyan hely, ahová bármikor fordulhatok, ha elveszítettem az egyensúlyt. Köszönöm és igazán hálás vagyok!"
Pongrácz Lilla
2023. január 17.
„A Doktornő hozzáállása, segíteni akarása példaértékű! Elmagyarázza a szervezetben végbemenő folyamatokat. Az esetleges problémák megoldásához javaslatokat ad. A visszatérő páciensnek bemutatja milyen változások mentek végbe a szervezetükben, mire kell törekedniük a továbbiakban. Az Asszisztense is nagyon segítőkész, kedves. Telefonon is többször érdeklődnek pácienseik egészségi állapotáról. A rendelő jól felszerelt, modern. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
László
2023. január 17.
„Először voltam a Doktornőnél, ahová édesapám invitálására jöttem el, hogy itt biztosan megoldást kapok a problémáimra. Nagyon kellemes környezet fogadott. Mindenki nagyon segítőkész volt. A Doktornő egyenes és őszinte volt a problémáimmal kapcsolatban és elmagyarázta érthetően miben és hogyan kéne változtatni ahhoz, hogy megoldódjanak a problémáim. Mindenkinek ajánlani tudom és bátran keresse fel a Doktornőt, bármilyen problémával rendelkezik is az illető!"
Nidermayer Máté
2023. január 12.
„A Doktornő nagyon alaposan, és számomra érthetően és érdekesen elmagyarázta problémáim és betegségeim összefüggéseit. Felnyitotta a szemem a problémák megoldásával kapcsolatosan. Megértést, és maximális figyelmet kaptam a rendelőben A termékek nagyon hasznosnak bizonyultak amelyeket helyben megvásárolhattam a gyógyulásom érdekében. Már az első héten sokkal jobban éreztem magam. Hálásan köszönök mindent!"
Sall Éva
2023. január 5.
„Pontos, és teljeskörű tájékoztatást kaptam. Örülök az új módszerek, és étrendkiegészítők megismerésének. Továbbá nagyra értékelem a Doktornő szakmai tapasztalatát. Külön köszönöm őszinteségét!"
Juhos Balázs
2023. január 3.
„A rendelőbe belépve a páciensek azonnal megtapasztalhatják azt a derűs légkört, az egyénnel történő törődést, mely a gyógyuláshoz vezető út előszobája. Itt az ember nem szorong, nem stresszel, hanem őszintén megnyílik. Dr. Tápai Mária szaktudása páratlan! Rendkívül jól ötvözi a hagyományos orvoslást az alternatív gyógyászattal. A testet és a lelket egységben kezeli, nem csak azt a bajt látja el mellyel hozzá fordulnak. személyre szabottan keresi, és találja meg a lehető legjobb megoldást minden egészségi problémára a gyógyulás érdekében. Felhívja a figyelmet, sőt megtanítja, hogyan tudja az egyén saját életét teljessé tenni. Útmutatóként szolgálnak hasznos tanácsai. A vizsgálatok dokumentumait elküldi elektronikus levélben, hangüzenetben személyes javaslatait, melyet bármikor meghallgathat a páciens otthon is újra meg újra. Jómagam hálásan köszönöm a Doktornő gyógyító munkáját. Rengeteget segített eddigi életem során, melynek eredményeképpen kitűnően érzem magam. Többeknek ajánlottam Doktornő áldásos tevékenységét, melyet köszönettel nyugtáztak, mert ők is meggyógyultak."
Sitkei Anikó
2023. január 2.
„A Doktornő nagyon érthetően tudja elmagyarázni a fennálló betegség folyamatát, a lehetőségeket jól átbeszéljük. Az asszisztensek jól felkészültek, segítőkészek. Telefonos és online kérdéseimre is gyors és kielégítő választ kaptam. Szerintem egy nagyon pozitív része, hogy nincs az a tipikus "orvosi" hangulat, sokkal lazább."
Csányi Norbert
2023. január 2.
„Első alakalom, hogy a rendelőben voltam. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Elláttak tanácsokkal életmódváltással kapcsolatban, vitamin pótlással."
Fási Bálintné
2022. december 19.
„Otthonos, kedves környezet fogadott. Hozzáértést, szakmai alaposságot, tiszteletet, és kedvességet tapasztaltam mind orvosi, mind asszisztensi részről. Nem volt várakozási idő és nem éreztem azt sem, hogy minél előbb legyünk túl rajta."
H.ZS.
2022. december 8.
„A rendelő egy nagyon kulturált és barátságos hely, jó volt megérkezni. A Doktornő segítői kedvesek, készségesek, jó volt velük is találkozni. A fizikai állapotfelmérés alapos, kedves. A Doktornő stílusa utolérhetetlen:) Mindent átbeszéltünk, a számomra rögzítették, rövid- és hosszútávú terv készült az állapotom javítására. A rendelő jól ellátott segédanyagokból is, tehát mindent el lehet érni egy helyen. Nagyon köszönöm a gyors lehetőséget, hogy jöhettem. További áldásos munkát kívánok!"
SZ.Á.
2022. december 7.
„A Doktornő nem csak nagyon kedves, de olyan információkkal látott el, amelyek nekem újak is voltak. Az egészségemre eddig is igyekeztem vigyázni, most még könnyebb lesz az új ismereteimmel. tetszik, hogy a sok korábbi tapasztalatát beleszőtte a nekem adott hiteles tanácsaiba."
Pócsi Sándor
2022. december 1.
„Kellemes, hangulatos a rendelő és az asszisztensek. Nagyon készséges és kedves, segítőkész a Doktornő, látszik, hogy lételeme a páciensek segítése, maximálisan a gyógyulásuk a fő célja. Tüzetesen elmagyarázza, hogy mit és miért csinál. Nagyon precíz, és ha szükség van rá többször is elmagyarázza az észrevételeit. Javaslatokat tesz, és nem utasít! Nekem ez nagyon fontos. Szívesen jövök vissza!"
Sarkadi Csabáné
2022. november 30.
„Ismerős által kerültem a Doktornőhöz. Első alkalommal nagyon családias, baráti hangulatban fogadtak. Nagyon alapos vizsgálatban volt részem, mind lelki és testi dolgok terén. A gyógyszerek, és a vitaminok bő egy hónap alatt mind javulást hoztak. Mindenkinek ajánlom a Doktornőt és segítőit, kedvesek, segítőkészek, ami a mai világban nagyon ritka. És ami fontos ebben a rohanó világban. Megtanulni testünket szeretni, vigyázni rá, és támogatni, segíteni. Köszönet mindenért!"
Cserni Sándorné Edina
2022. november 24.
„Első észrevételem a rendelővel kapcsolatban higiénikus és kellemes érzetet nyújtott. A Doktornő nagyon érthetően és lényegre törően kommentálta le az egész vizsgálatot, majd nyilván alternatív megoldásokkal, hasznos tanácsokkal ellátva engem. Az asszisztens kolleginák is nagyon kedvesek, barátságosak voltak velem. Nagyon elégedetten fogok távozni, és várom a kontrollvizsgálat által adott eredményeket. Köszönöm szépen!"
Zsuzsanna
2022. november 23.
„Kedves Doktornő nagyon segítőkész, aranyos, remek szakember, empatikus. Vizsgálat után megnyugodtam. Anita segítőkész, aranyos, barátságos, remek emberismerő, mindig rendelkezésemre áll bármivel kapcsolatban. A rendelőben mindig biztonságban érzem magam, családias a légkör."
Patai Melinda
2022. november 17..
Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!