Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Dr. Tápai Mária

Kórboncnokból integratív megoldások szakorvosa

Integratív jelentése: Összevonó, összevonható, egységesítő. Új idők járnak a nyugati orvoslás, hagyományos és a komplementer medicinában egyaránt, aminek a következménye képen kutatók és orvosok egyaránt kezdenek ráébredni arra, hogy bizony személyre szabott és egyben összetett megoldásokra van szükség az embereknél ahhoz, hogy valódi állapot javításról, és egészség megőrzésről beszélhessünk. Ez azt jelenti, hogy a sok-sok meglévő és újonnan létrejövő megoldás közül a páciensre szabva kell megoldási javaslatot össze állítani. Én abban segítek az embereknek, a pácienseimnek, hogy orvosként megvizsgálom őket szúrás, vágás, és fájdalom mentesen, és a jelenleg elérhető megoldások figyelembe vételével egy komplex megoldási javaslatot adok a kezükbe, mellyel személyre szabottan az ő problémájukra kapnak megoldást

Miben vagyok más?

Dr. Tápai Mária vagyok,

az integratív megoldások szakorvosa

Eredeti foglalkozásom kórboncnok, és bőrgyógyász. Orvos vagyok, és bizony a küldetésemnek tekintem, hogy valódi segítséget nyújtsak a pácienseinknek, és egy olyan megoldást, ami valóban segít nekik, nem csupán meggyógyulni, hanem egészségesnek maradni is.

Amikor először találkoztam a biorezonanciás módszerrel, bevallom szkeptikus voltam, és nem fogadtam el. Miután megismertem jobban, és láttam az eredményeket, beadtam a derekam, és azt mondtam: „Nézzük meg közelebbről, hogy miről is van szó!” Nem bántam meg, mert egy fantasztikus technológiával ismerkedtem meg.

Orvosként mondom, hogy ez egy csúcs technológia, ami bizony valós eredményeket produkál.

Ha többet szeretne tudni, jelentkezzen be hozzánk egy teljes körű vizsgálatra, vagy nézze meg YouTube videóinkat!

Jelentkezzen be hozzánk egy teljes körű vizsgálatra és tudja meg a baj forrását már most, vagy töltse ki az egészség tesztünket!

Egy páciensünk véleménye:

Ajánlom mindenkinek, annak is akinek még nem derült fény a támogatandó területekről. Hiszen sok esetben megelőzhetők és javíthatók. A meglévő problémákat szintén nagyon jó hatásfokkal kezelik és akár vissza is fordítják.

Azok a táplálék kiegészítők melyeket ajánlanak, a jelenleg kapható legmagasabb beltartalmú és hatékonyságú készítmények. Folyamatosan figyelik és tesztelik a legjobb termékeket. A biorezonancia nagyon komoly eredményei mellett, a munkatársak figyelme, a környezet és a Mária orvosi, egészségügyi tapasztalata, folyamatos továbbképzése, hivatástudata plusz jó tanácsai, szintén nagyon sokat segíthet mindenkinek.

Aki a hosszú távú és a jelenlegi állapotán is javítani szeretne, vagy csak egyszerűen kíváncsi mi „rejlik” a testében, bátran ajánlom.

Számomra, a leírtak a személyes tapasztalataimat tükrözik. Évek óta én és a családom is igénybe veszi a szolgáltatásaikat. Ráadásul náluk nincs több órás, hónapos, éves várólista. Remélem még sokáig fognak hasonlóan működni.

Üdvözlettel: Szűcs Imre

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!