Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

TIENS Spirulina

A spirulina egy magas tápértékű és jótékony hatású algafaj. Ez az alga könnyen felszívódó fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb, az emberi test számára elengedhetetlen összetevőket tartalmaz. Épp a magas tápanyagtartalom teszi, hogy a spirulinát például az asztronauták étrendjében is alkalmazzák űrexpedíciók során.

9 600 Ft

A spirulina mintegy 3,5 milliárd évvel ezelőtt jelent meg a Földön, így a bolygó egyik legősibb létformájának számít. Az alga olyan sekély tavakban fordul elő, amelyek vize sós és erősen lúgos – például Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában. A TIENS Spirulinát Kínából, a Yunnan tartományban található Chenghai-tóból nyerik. Ez a terület érintetlen, szennyező anyagoktól mentes.

E kékeszöld cianobaktérium biomasszája már az aztékok és a Csád-tó körül élő afrikai törzsek étrendjében is előfordult. A mai ember a spirulinát 1940-ben fedezte fel, és az 1960-as évek közepe óta kutatja. A TIENS létrehozott egy olyan étrend-kiegészítőt, amelynek legfőbb összetevője a spirulina. A spirulina a test számos építőanyagát tartalmazza, például vitaminokat, ásványi anyagokat és fehérjéket, ennél fogva rendkívül jótékony hatású. A kozmetológia is hasznát veszi, ugyanis az emberi szövetek könnyen képesek felszívni.

ÖSSZETEVŐK:

A készítmény az Arthrospira platensis, az egyik spirulinafaj szárított sejtjeit tartalmazza. A spirulina 55–70 százaléka könnyen emészthető fehérjéből tevődik össze (beleértve az exogén aminosavakat, amelyeket a test nem képes önmagában előállítani, ezért táplálékból kell pótolni). A spirulina továbbá számos poliszacharidot (glükozamin, glikogén), könnyen beépülő makro- és mikroelemeket (vas, foszfor, kálium, kalcium, cink, szelén, króm, réz), vitaminokat (B-vitaminok, valamint C-, D- és E-vitamin), telítetlen zsírsavakat (gamma-linolénsav) és pigmenteket (karotenoidok, klorofil, xantofil és fikocianin) tartalmaz.

A spirulina sejtfalai nem tartalmaznak cellulózt, ezért azok tartalma könnyebben (85–95 százalékban) felszívódik – sokkal hatékonyabban, mint az állati vagy növényi fehérje.

JELLEMZŐI
A spirulina pozitív hatását folyamatosan kutatják, használata a test számos funkciójára jótékony hatással lehet:
– megakadályozhatja a keményítő lebomlását,
– a spirulina antioxidánsokban gazdag, a test így eredményesebben védekezhet az oxidatív stressz hatásával szemben,
– a spirulina támogathatja a test természetes védekező mechanizmusait,
– a spirulina segíthet a fáradtságérzet enyhítésében,
– a spirulina segíthet megőrizni a megfelelő vércukorszintet,
– a magas tápanyagtartalmának köszönhetően ideális étrend-kiegészítő vegetáriánusok, vegánok, idősek és lábadozók számára.

AJÁNLOTT NAPI ADAG
Naponta 3×2 kapszula.

Ajánlott napi mennyiség
3×2 kapszula

Kiszerelés
100 kapszula

Nettó tömeg/mennyiség
35.0 g

TIENS Kategória
Pótlás

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!