Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

TIENS Chitosan

A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként a kitozán fogyasztása hozzájárulhat az ideális testsúly eléréséhez, fogyókúrás törekvések esetén pedig támogathatja a testsúly csökkentését.

13 400 Ft

A kitozán egy természetes poliszacharid. A rákfélék páncéljában, rovarok hátlemezében és egyes gombafajok celluláris falaiban található kitinből készítik. Természetes összetételének köszönhetően nem mérgező, biológiailag lebomló, környezetünkre teljesen ártalmatlan. Széles körűen alkalmazzák étrend-kiegészítőkben az ember- és állatgyógyászatban, kozmetológiában és a tág értelemben vett biotechnológiában. Egyes táplálkozási szakértők a kitozánt (a fehérjék, zsírok, cukrok, ásványi vegyületek és vitaminok mellett) az élet hatodik alapvető elemeként emlegetik.

A TIENS Chitosant egy rákfajta (vöröslábú remeterák) páncéljából nyerik ki, melynek jellegzetessége, hogy igen nagy benne a kitin deacetilációs foka (85%). Minél magasabb e szerves vegyület deacetilációs foka, annál nagyobb a kinyert kitozán biokémiai hatása.

A kitozán a gyomorban felvett folyadék hatására megduzzad, mellyel gyomrunk telítettség érzetét keltheti.

JELLEMZŐI
Elősegítheti a normális vércukorszint megőrzését Csökkentheti a székrekedés kockázatát Jótékonyan befolyásolhatja a bélrendszer működését és az emésztőrendszer baktériumflóráját A könnyen oldódó, zselés élelmi rostok csökkenthetik a koleszterin szintjét a szervezetben és segítséget nyújthatnak a testsúly szabályozásában. Elősegítheti a gyomortartalom mozgását a béltraktusban, javíthatja a bélmozgást, támogathatja a bélnyálkahártya megerősödését. Részt vehet a szervezet természetes védekezőképességének mozgósításában.

AJÁNLOTT MENNYISÉG
Napi 2×1 db kapszula, melyből egy alkalom lehetőleg reggel, éhgyomorra történjen. Bevétele étkezés előtt 20 perccel, bőséges meleg vízzel javasolt.

FIGYELMEZTETÉSEK
12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.

Javasoljuk, hogy a Chitosan és más gyógyszer vagy gyógykészítmény bevétele között legalább 2 óra teljen el, mivel a kitozán vízelvonó hatása gátolhatja azok megfelelő felszívódását.

Dupla Cellulózzal történő együttes alkalmazása nem ajánlott.

Kiszerelés
100 kapszula

Nettó tömeg/mennyiség
24.7 g

TIENS Kategória
Tisztítás

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!