Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Tiens Teakeverék (Lipid Metabolic Management tea)

A kínai gyógynövényként ismert gynostemma (jiaogulan) Kína déli részén terem. Háromszor annyi aktív összetevőt – szaponint – tartalmaz, mint a ginszeng, ezért a kínaiak úgy szokták jellemezni a jiaogulant, hogy „olyan, mint a ginszeng, csak sokkal jobb”. A hagyományok szerint ez az anyag a hosszú élet titka. A gynostemma a hagyományos kínai orvoslás szerint felélénkíti a testet és erősíti a szervezet ellenállóképességét. A növény sok, a szervezet számára létfontosságú aminosavat, vitamint és ásványi anyagot (többek között kalciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, káliumot, szelént és cinket) tartalmaz.

6 400 Ft

A TIENS teakeverék gynostemma levelet (Gynostemma pentaphyllum), lótusz levelet (Folium nelumbinis), a hüvelyes növények családjába tartozó kasszia magját – (Cassia tora), és – a Kínában évezredek óta ismert – kínai keserűfű gyökerét (Polygonum multiflorum) is tartalmazza. Ezen összetevők hatékonyságának növelése érdekében a készítmény hatféle zöldteát is tartalmaz. A tealevelek szárítását és feldolgozási folyamatát enyhén gőzös közegben hajtják végre. Különös jelentőségű, hogy az eljárás során a tealevelek nem mennek át erjedési folyamaton, ezáltal megtartják vitamin- és ásványi anyag tartalmukat.

JELLEMZŐI
A TIENS teakeverék összetevői: támogatást nyújtanak a szervezet általános egyensúlyi állapotának elérésében támogathatják a méregtelenítési folyamatot antioxidáns tulajdonságaik révén segíthetnek a lipidek egészséges szintjének fenntartásában energizálhatnak és erősíthetik a szervezet természetes ellenálló képességét

AJÁNLOTT MENNYISÉG Naponta 1 vagy 2 filterből készített teafőzet, napi 3 alkalommal elfogyasztva.

Elkészítés: Öntsön 1 liter 80°C-os vizet egy teafilterre, majd lefedve hagyja állni 5-10 percig.

 

Ajánlott napi mennyiség
1-2 filter

Kiszerelés
30 filter

Nettó tömeg/mennyiség
45.0 g

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!