Vegye kézbe az irányítást – Egészségtesztünk segít Önnek!

Megosztás:

D-drops D3-VITAMIN CSEPPEK

A D-vitamin hiánya – becslések szerint – a tél végére a lakosság 70%-át érinti. A D-drops hatóanyagát, a D3-vitamint tőkehalmájból vontuk ki és ehhez természetes ízesítőket adtunk. Adagolása egyszerű, italba, ételbe keverve is fogyasztható. Folyékony formája az egész család számára biztosíthatja a megfelelő D-vitamin-ellátottságot.

9 510 Ft

30 ml

3 csepp naponta, italba kerverve

A D-vitamin hiánya – becslések szerint – a tél végére a lakosság 70%-át érinti. A D-drops hatóanyagát, a D3-vitamint tőkehalmájból vontuk ki és ehhez természetes ízesítőket adtunk. Adagolása egyszerű, italba, ételbe keverve is fogyasztható. Folyékony formája az egész család számára biztosíthatja a megfelelő D-vitamin-ellátottságot.

ÖSSZETÉTEL:
3 csepp tartalmaz:
1200 N.E. D3-vitamin
95 mg Közepes szénláncú trigliceridek
Inaktív összetevők: deionizált víz, természetes narancs aroma, citromolaj
MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANIA?
  • A Calivita 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
FIGYELEM!
A terméket napfénytől védve tárold! Magas szérum kalciumszinttel járó állapotokban (hypercalcaemia) ne alkalmazd! Vesekövesség és sarcoidosis, valamint más D-vitamin-tartalmú készítmény alkalmazása esetén egyeztess kezelőorvosoddal!
FELHASZNÁLT FORRÁSOK
*Forrás: D-vitamin-ellátottság felmérése Vas megye egészséges véradói körében / Virágh Éva [et al.] In: Orvosi Hetilap. 2012. 153. évf. 41. sz., p. 1629-1637.
Scroll to Top