Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Choline Inositol

Kolint és inozitolt is tartalmaz a G&G étrend-kiegészítő kapszulája, mely 120 darabos kiszerelésben. A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében, a normál zsíranyagcserében, hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.

8 000 Ft

Kolint és inozitolt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, 100 darabos kiszerelésben. A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében, a normál zsíranyagcserében, hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.

Vízben oldódó vitamin. Természetes forrása a szójalecitin.

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Adagolás: napi 1 kapszula

Alkalmas vegetáriánusok számára.

Összetevők: kolin-bitartarát, inozit, HydroxyPolyMethylCellulose (zöldség cellulóz kapszula), szilícium-dioxid

Nem tartalmaz: glutént, búzát, laktózt, hozzáadott cukrot, tartósítószert, mesterséges színezőt, élesztőt.

A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!