Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Vironal

Vironal bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

TÁMOGATHATJA AZ IMMUNRENDSZER MŰKÖDÉSÉT.

ERŐSÍTHETI A SZERVEZET TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉT.

ÖSZTÖNÖZHETI A LÉGZŐSZERVEK MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉT.

8 900 Ft

A Vironal gyógynövény-koncentrátum használata

 

Az ENERGY cég bioinformációs komplex készítményei több szinten, egy időben hathatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben.

A Vironal bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia,
az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettek ki.
Ezt a magas koncentrációjú terméket (30 ml koncentrátum egyenértékű 400 ml klasszikus kivonattal) különleges technológiával állítják elő.
Nem tartalmaz alkoholt, cukrot – ezért cukorbetegek is élhetnek vele –, és nincs benne semmilyen mesterséges adalékanyag vagy színezék.

A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (hko) megfelelően a VIRONAL az 5 elem közül a Fém elemhez kapcsolódik, így elősegítheti a Fémhez tartozó yin-yang szervpár, vagyis a tüdő, illetve a vastagbél energetikai harmóniájának helyreállítását. A VIRONAL alkalmazása egyúttal támogathatja – az 5 elem sorrendjében a Fém után következő Vízhez tartozó – vese és húgyhólyag energetikai egyensúlyát.

A VIRONAL főként a tüdő, a vastagbél, a lép és a hármas melegítő energetikai pályáját, valamint a vékonybél összekötőjét harmonizálhatja. A készítményben található gyógynövények, kristályenergiák és homeopátiás információk lehetséges jótékony hatása – külön-külön és egymást erősítve is – elsősorban a légzőrendszer és a kiválasztó szervek regenerálására irányul.

 

Alkalmazása

Fizikai, testi szinten:
Az erős méregtelenítő, antioxidáns és regenerálóan hatható növényi összetevőket nem csupán betegségmegelőzésre lehet felhasználni. Kiválóan alkalmazhatók lehetnek légzési nehézségek, nátha, influenza, garat- és arcüreggyulladás, láz, köhögés, asztma, allergia, torokfájás, baktérium, vírus vagy gomba okozta fertőző betegségek fellépésekor. Előnyös hatásúak lehetnek az emésztőrendszer különféle gyulladásai, a vékonybél és a vastagbél gyulladása, gyomor- és nyombélfekély, székrekedés, Crohn-betegség, valamint száraz, rugalmatlan bőr és szemszárazság esetén. Támogathatja a lép és a gyomor, az immunrendszer és a nyirokrendszer működését. Antibiotikum-kezeléssel egy időben is szedhető.

Lelki és szellemi szinten:
A tüdő és a vastagbél állapotával összefüggő lelki problémák a következők: rosszkedv, szorongás, érzelmi fásultság, depresszió, melankólia, önmagunk alábecsülése, ásítozás, idegesség, rémálmok, álmatlanság.
Ezek az érzések, az effajta viselkedés hátrányosan befolyásolhatja a tüdő és a vastagbél működését. A VIRONAL-t az említett lelki problémák mérséklésére és megszüntetésére is fel lehet használni.
Alkalmazása testi és lelki szinten egyaránt előnyösen kiegészíthető lehet a DROSERIN krémmel.

Összetétele

Vérfű (őszi vérfű) – Hasmenés, gyomor- és bélvérzés, erős havi vérzés ellen fogyasztják (Rápóti–Romváry). Lázcsillapítóként, tüdő- és más légúti betegségek esetén ugyancsak használják. Baktériumölő hatása lehet.

Hársfavirág – Meghűlés ellen, izzasztásra, köhögéscsillapításra, idegerősítésre, vértisztításra jó, enyhén serkentheti a szívműködést (Rápóti–Romváry). Lázas megbetegedések esetén, vizelethajtóként, görcsoldóként és epehajtószerként szintén hasznos lehet.

Északi kakukkfű – Képes lehet elpusztítani a Staphylococcus, a Streptococcus és a szalmonella baktériumokat, fertőtlenítő hatású lehet. Timol tartalmú illóolajának 25-75-ször erősebb az antibakteriális hatása lehet, mint a fenolnak. Speciálisan tágíthatja a hörgőket (dr. Nagy Géza). Csillapítja a köhögést, kiválóan alkalmazható lehet tüdő- és hörgőbetegségekben, valamint övsömör esetén.

Igazi édesgyökér – Szaponinokat tartalmaz. Nyákoldó, elősegítheti a sűrű hörghurut felszakadozását (dr. Nagy Géza). Gyulladásgátló-, vérnyomásemelő lehet. Gyomorfekély, köszvény és reuma esetén is hatásználják.

Benedekfű – Baktérium- és vírusölő, jó szolgálatot tehet emésztési zavarokban, tisztíthatja, fertőtlenítheti a szervezetet, biostimulátorként működhet, megnyugtathatja az idegeket (dr. Nagy Géza). Étvágyjavító-, emésztést serkentő-, epehajtó- (Rápóti–Romváry) hatása lehet. Kalcium-, magnézium- és káliumsókat is tartalmaz.

Orvosi tisztesfű (bakfű, betonikafű) – Asztmás és hurutos bántalmak ellen hasznos lehet. A népi gyógyászatban epilepszia ellen is alkalmazzák (Rápóti–Romváry). Kitűnő segítőtárs lehet a vérzéssel járó emésztőrendszeri megbetegedéseknél. Baktériumfertőzések, gyulladások esetén, valamint a központi idegrendszer egyes megbetegedéseiben ugyancsak hatásos lehet.

Kerti torma – Antibiotikus hatóanyaga, a szinigrin glikozida a gyulladás, fertőzés helyén fejtheti ki baktériumölő hatását (dr. Oláh Andor). Emellett gombaölő lehet, normalizálhatja a belek mikroflóráját, és kiválóan tisztíthatja a hörgőket.

Örvénygyökér (örménygyökér) – Asztma, magas vérnyomás, vesebántalmak, étvágytalanság, epebántalmak és bélférgek ellen, valamint a húgyutak fertőtlenítésére használják (Rápóti–Romváry). Nyálkaoldó (régen elsősorban krónikus bronchitisben használták), gyomor-, bél- és hólyaghurutban, cukorbetegségben, vérszegénységben, gombák ellen is hasznos lehet (Varró Aladár Béla).

Vízi torma – Jódot és többféle vitamint tartalmaz. Gyorsíthatja az anyagcserét. Vese- és hólyagbántalmaknál, cukorbetegségnél, gyulladásoknál, illetve vitaminhiány esetén is alkalmazzák (Eisenreich–Handel–Zimmer). A máj, az epehólyag, a lép megbetegedéseire, illetőleg vírusfertőzésekre ugyancsak hasznos lehet.

Kínakéreg (kininfű) – Lázcsillapítónak, összehúzó és fertőtlenítő szernek, étvágygerjesztőnek, hajbetegségeknél használják (Rápóti–Romváry). Hatóanyagai különböző fertőző betegségek kórokozói ellen lehetnek hatásosak. Alkaloidáiból a malária specifikus gyógyszere készül, emellett más, lázzal és hidegrázással járó megbetegedések esetén is hasznos lehet. Jól alkalmazható lehet szívaritmiában (prof. dr. Petri Gizella).

Nagy sarkantyúka – A légzőrendszer és a húgy-ivarrendszer fertőző betegségeiben alkalmazható. Hatóanyaga mustárolaj-glikozid, széles hatásspektrumú a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokra, a Soor csoportbeli gombákra és különböző bőrgombákra (prof. dr. Petri Gizella). Olyan természetes antibiotikumokat tartalmaz, amelyek többek között 46- féle Staphylococcus baktériumtörzsre, valamint a Proteus vulgarisra, az Escherichia colira, a Salmonellára hathatnak.

Keskenylevelű ökörfarkkóró – Nyálkaoldó, izzasztó, vizelethajtó, vértisztító (Rápóti–Romváry) lehet. Enyhítheti a nagy- és kishörgők görcseit, kiválóan alkalmazható lehet hörghurut és köhögés esetén, gyulladásgátló hatású lehet. Támogathatja a lép és a csecsemőmirigy működését.

Mirha – Fertőtlenítő, összehúzó, gyulladásgátló, gombaölő, nyálkaoldó, vértisztító hatású lehet (Michael Kraus). Fertőtlenítő, gyulladásgátló és köptető hatású lehet. Torokfájásra, szájüregi gyulladásokra, fekélyekre és tüdőbetegségekre ugyancsak alklmazzák.

Édenmag (paradicsomi mag, Aframomum melegueta) – A gyömbérfélékhez tartozó, ritka fűszer- és gyógynövény. Mintha a bors, a gyömbér és a kardamom ízei keverednének benne, de egyikkel sem rokon. Vírus- és penészgomba-ellenes hatású lehet. Jótékonyan befolyásolhatja a központi idegrendszert, az immunrendszert és a sejtregenerációt.

Grépfrút (Citrus paradisi) – A grépfrútmag-kivonat baktérium-, vírus- és gombaölő hatású lehet. Jól alkalmazható lehet fertőző gyomor- és bélbetegségekben, vastagbélgyulladásban és Crohn-betegségben. Képes lehet elpusztítani a gyomorfekélyt kiváltó Helicobacter pylori baktériumot is.

A fent részletezett gyógynövények mindegyike koncentrátum formájában megtalálható az ENERGY cég VIRONAL termékében – a hatásukat erősíthető, ásványi anyagokból és illóolajokból származó, valamint bioinformációkkal együtt.

A VIRONAL illóolajai – mirha, eukaliptusz, kardamom, kömény, vetiver, fahéj, ánizs, grépfrút, niauli, guajakfa, kerti izsóp, kajeput, kámfor – előnyösen egészítik ki a 16-féle gyógynövény harmonizáló és regeneráló hatását, jótékonyan befolyásolhatják a légzőrendszer és a kiválasztó rendszer működését.
A VIRONAL-ban lévő, ásványi anyagokból származó információk sorában többek között megtalálhatók a jáspis és az antimonit rezgései.
A jáspis a vonzás köve. Légúti megbetegedések esetén megszüntetheti a nyálkahártya izgalmát. Szabályozhatja a gyomorsavtermelést, a bélmozgást, erősítheti a beleket, a hólyagot, segítséget nyújhatt különböző vesebetegségekben. Lelki szinten növelheti az aktivitást, fokozhatja a kitartást, elősegítheti a kiegyensúlyozottságot, nyugtathatja az agyat, ezért alvászavarokban is ajánlott.
Az antimonitnak már Paracelsus is különleges gyógyító erőt tulajdonított, alkalmasnak tartotta arra, hogy a szervezetet megszabadítsa a mérgektől és a parazitáktól. A középkorban sebek, sérülések, aranyér és bőrrák kezelésére használták. Napjainkban a legkülönbözőbb baktériumok, vírusok és gombák (köztük a Candida) ellen is „bevethető”, valamint fájdalomcsillapításra, a szervezetben lerakódott méreganyagok okozta ízületi és izomfájdalomra is adják. Energetikai értelemben az antimonit alkalmas lehet a test, a lélek és a szellem hármas egységének, harmóniájának helyreállítására.

A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak lehetnek a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarhatja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

Adagolás

Bevétel előtt a készítményt minden alkalommal alaposan fel kell rázni (kb. 21-szer). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a szer hatékonyságát. Felrázás után nyomjuk ki a csepegtetőből az előző alkalommal benne maradt folyadékot, majd szívjuk fel bele az új adagot.

Adagolás:
Naponta 1-3x 1-5 cseppet vegyünk be, fél órával étkezés előtt vagy után. Egy pohár tiszta vízbe csepegtesse az adagját, és ha szükséges, (nem fémből készült) kanállal elkeverheti. A jobb méregtelenítés céljából növelje a folyadékfogyasztást a regenerációs időszak alatt.

Jegyezze fel a kezdés napját, és folyamatosan csak 3 hétig alkalmazza a készítményt, majd 3 hét használat után tartson 1 hetes szünetet. Szükség esetén ismételje meg a 3 hetes kúrát, vagy folytassa a regenerációt egy másik komplex Pentagram® készítménnyel.
Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot mindaddig, amíg a kellemetlen tünetek meg nem szűnnek, majd térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A készítmény fogyasztását ne szakítsa félbe, mert ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció, jelzi a szervezet készségét és képességét a megújulásra. A korábbi betegségek tünetei csak átmenetileg jelentkezhetnek – csakúgy, mint más természetes gyógymódok alkalmazása esetén.
Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében a kúra megkezdése előtt és a helyes adagolás meghatározása céljából konzultáljon orvosával vagy/és természetgyógyászával.

Figyelem!
Terhesség esetén csak az orvossal való konzultáció után
alkalmazzon regenerációs készítményt. 3 éves kor alatt nem ajánlott.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.