Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

ZEOMINERAL Magma

Algákkal dúsított biocéklalevet és kékszőlő sűrítményt tartalmazó folyékony-étrendkiegészítő.

Kiszerelés: 560g

5 900 Ft

A vérszegénység , más néven anaemia klasszikus tünetei közé tartozik a beteg fáradékonysága, fázékonysága, gyengesége, csökkent teljesítőképessége, ingerlékenysége. A koncentrálóképesség általában romlik, álmatlanság, fülzúgás, látási zavarok, szédülés, fejfájás, ájulás-érzés jelentkezhetnek. Gyakran fájdalmasan berepedezik a szájzug, nehezen gyógyuló seb alakul ki. A törékeny, lapos köröm, hajhullás, száraz, viszkető bőr, a nyelv égő érzése, a nyelés közben jelentkező fájdalom elsősorban a vashiányos formára jellemző.Az említett tünetek mindegyike, számos más betegség jele is lehet, emiatt a panaszokat együttesen kell értékelni, és gyanú esetén orvoshoz kell fordulni.
Megelőzés- és kezelés esetén kiváló alternatíva a Magma étrend-kiegészítő ital rendszeres fogyasztása. Bio céklalé és kékszőlőlé tartalma természetes forrása a vasnak, mely nélkül nincs oxigénfelvétel a tüdőben, megakad az oxigénszállítás a szervezetben és az oxidáció a sejtekben.A szintetikus vagy mono (vastabletták) formában bejutó vasnak csak maximum 2-8 %-a hasznosul a szervezetben, a többi viszont feldolgozatlanul terheli le a vesét, vagy lerakódik az izületekbe és egyéb szövetekbe, továbbá székrekedést is okozhat. Ezért keressük a természetes vasforrást!
Gazdag antioxidáns hatású (bio)flavonoidokban, melyek a szabad gyököket közömbösítve védelmet nyújthatnak súlyos betegségekkel szemben.
A Spirulina és az Astaxanthin alga erősíti a készítmény antioxidáns tulajdonságát.
Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Adagolás: naponta 2x 20 g önmagában fogyasztva, vagy150 ml vízben elkeverve

Tömeg: 560 gr

Összetevők:

Bio céklalé, Aloe vera kivonat, Kékszőlőlé sűrítmény, Őszibaracklé sűrítmény, Birsalmalé sűrítmény, Spirulina platensis algapor, Kálium-szorbát, C-vitamin, Haematococcus pluvialis-(2% astaxanthin) algapor

 

 

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!