Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Immu-Mai

Az algák között a Corella alga lehet egy igazán jó és segítő támogatás. Az alga tiszta és megfelelő vízben és környezetben lett megtermelve és igen jó a tisztasága. Az eddigi felhasználási tapasztalatok alapján könnyű tiszta szívvel és lélekkel ajánlani, hiszen mi magunk alkotók sem alkalmaznánk magunkon, ha nem lennénk meggyőződve a hasznosságáról.

 

15 400 Ft

Kinek ajánlott az IMMU-MAI Májtisztító Termék fogyasztása?

 

A készítmény méregtelenítő-májtámogató hatása kedvező lehet mindazok számára, akiknek szervezete fokozottan toxikus környezetnek lehet kitéve (pl. munkahelyi ártalom, rendszeres alkoholfogyasztás, dohányzás, stb.).

nagyvárosi környezet fokozott szabadgyökterhelésének ellensúlyozására, tartósított, rendszeresen kemikáliákkal kezelt élelmiszeripari termékeket fogyasztók számára és tartós nem-szteroid gyulladásgátló kezelésben részesülők számára ajánlott lehet.

Krónikus májbetegek, akut májbetegségekből felépülők esetén segítheti a máj regenerációját.

Az IMMU-MAI Májtisztító Termék alkalmazása és adagolása:

Biztonság érdekében kúraszerű alkalmazást javaslunk, kevesebb mint 3 hónap terjedelemben. A Chlorellával szembeni mellékhatások a források szerint a hosszas, több hónapos szedés során jelentkeztek. Szilimarin kivonatból a napi 200 – 400 mg dózisra kellene törekedni. A Chlorella fogyasztása nem szigorúan behatárolt 15 mg-tól 5.000-ig terjedő javallatokat olvastam. Leggyakoribbnak a 150-300 mg közötti adagokat találtuk. Articsóka, mint élelmiszer gyakorlatilag nem korlátozott.

Az IMMU-MAI Májtisztító Termék összetevői: Porított Chlorella alga (Chlorella vulgaris, Chlorella pyrenoidosa), máriatövis (Sylibum marianum) mag kivonat, huminsav por, articsóka (Cynara cardunculus var. scolymus) kivonat.

60 db kapszula
245Ft/kapszula

Scroll to Top