Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

IMMULINA Spirulina

Ez egy egyedi kék-zöld (spirulina fajok közül) alga az egyik legkomplexebb, természetes táplálék a földön. Ez az alga nem a szokványos átlag alga. Teljesen tiszta helyen, a világ még szennyezésektől távol lévő, bio környezetében termelt egyedi különleges dolga e bolygónak.

14 700 Ft

Ami igazán ismeretlen még az alga termesztésben az a Renewal-Hungary Kft által kifejlesztett „Élővíz” technológia. amivel a vizet kezelik. Ebben a kezelt vízben extra napsütés mellett, a növény számára úgynevezett kelát kötésre alkalmas formába feloldott tápanyagok találhatók. Az alga által felszívható beltartalmat sok sok év kísérletezés és kutató munka alakította úgy, hogy az emberi test legkényesebb része is ( Ingerületi idegpálya) is jól táplálható és esetleg kijavuló lehessen.

Teljes, minden alkotóelemet pótló komplex összetételt nyújt a szervezet számára. Mindez egy kapszulába rejtve.

Miért fogyassza az Immulinát?
Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, azonnal felszívódni képes természetes anyagokat tartalmaz: fehérjét (60%) aminosavat, béta-karotint, gamma linolénsavat és kelát kötéses ásványi összetevőket (kalcium, kálium, vas, mangán, réz és cink).

Ez így összefoglalva alapja az emberi test energia képzésének és a teljes értékű sejtképzésnek.

Alkalmazása a mindennapok rohanásában többletenergiával tölti fel, hogy könnyebben birkózzon meg a feladatokkal és jobban bírja még az extra terhelést is.
Lassíthatja az öregedést (a rengeteg antioxidáns tartalom), használatával a bőr és a haj is szebb, egészségesebb lehet.

Mi található Immulinában?

Az Immulina egyedülálló beltartalommal rendelkezik 4000 -féle testet felépítő vitálelemmel, és mindez könnyen felszívódó kelát kötéssel rendelkező tápanyagok.

 • Az idegsejtképzéshez kifejezetten szükséges különlegesen ritka nyomelemeket nagyon magas mennyiségben tartalmaz.
 • Különlegesen gyors a gyulladáscsökkentő regeneráló képességgel.
 • Rendelkezik azokkal a katalizátor összetételekkel, amiből az emberi test energiát termelhet.
 • Jótékonyan hathat az immunrendszerünkre, segíthet megelőzni a leggyakoribb fertőző betegségeket. Ezért különösen a téli időszakban érdemes többet fogyasztani.
 • Nagy segítség lehet a test méregtelenítésében.
  Azoknak kifejezetten érdemes lehet beiktatniuk a napi étrendjükbe, akiknek az immunrendszere valami miatt padlón van. Aki nem tud megfelelően működni (például legyengültek egy hosszú betegség után vagy műtét után lábadoznak).
 • A szemünk egészségéhez a legtöbbször az A-vitamin hiányt társítjuk, és a hagyományos megközelítés szerint nagy mennyiségű sárgarépa fogyasztásával megóvhatjuk a látásunkat. Az Immulinában azonban legalább annyi, vagy sokkal több A-vitamin található, mint a sárgarépába. A Immulinában található zeaxanthin emellett a makuladegenerációtól (sárgafoltsorvadás-tól) is védi a szemünket.
 • Az IMMULINÁT a különböző krónikus betegségekben szenvedőknek is érdemes lenne esetleg szedni, például azoknak, akik cukorbetegek, vagy csontritkulásuk, is van.
 • Azoknak akinek agy, vagy ideg esetleg ízületi gyulladásuk van, igazán érdemes lehetne megpróbálni.
 • Különleges, a szívizom sorvadás, sérülés esetén, esetleg magas a vérnyomásuk, azoknak komoly segítség lehet esetleg. Ezeknél a betegségeknél ugyanis gyakori a szervezet krónikus gyulladása, mely hosszú távon jelentősen károsíthatja a sejtjeinket.
 • A házi kedvencek egyszerű és könnyű segítsége lehet, ha ismeretlen a baj és időben kapja a jószág is.

Az IMMULINA hatását már a múltban is a gyulladást csökkentő hatásaitól választották. Ettől a tudásától vált igazán ismerté a vegyszerek helyett a természetes megoldásokat jobban kedvelők körében.

Egy doboz Immulina 60 szem 500 mg-os kapszulát tartalmaz

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!