Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Viva Natura – Kollagén Plusz Hialuronsav citrom ízű italpor C-vitaminnal (250 g)

A kollagén olyan strukturális fehérje, amely a test kötő-és támasztószövetének része. Lényegében minden szervünkben megtalálható. Így pl. a bőrben, az ízületekben, a porcban.

35 adag -5 400 mg kollagén/adag

5 500 Ft

A kollagén olyan strukturális fehérje, amely a test kötő-és támasztószövetének része. Lényegében minden szervünkben megtalálható. Így pl. a bőrben, az ízületekben, a porcban. A termékben lévő kollagén enzimatikus eljárással készült, jól felszívódó, természetes kollagénpeptidet tartalmaz.

A kutatási eredmények* bebizonyították, hogy a megfelelő mennyiségben és rendszeresen fogyasztott kollagén hatékonyan támogathatja a szervezetet:
Javíthatja a bőr egészségét: ahhoz, hogy ez látható is legyen, minimum 8 héten át, napi 5 000 mg (5 g) kollagént érdemes fogyasztani. Természetesen az eredményre hatással van az egyén bőrtípusa és életvitele is.
Segíthet enyhíteni az ízületi fájdalmakat: a kutatások eredményei alapján, ehhez minimum 24 héten át, napi 10 000 g (10 g) kollagént kell bevinni a szervezetbe. Mi segíti ennek az eredménynek az elérését? Rendszeres, személyre szabott mozgás, szükség esetén gyógytorna. A mozgásrendszer a mozgásra lett megtervezve és a legjobb karbantartója, ahogy a neve is elárulja a MOZGÁS. Mindenkinek olyan mozgás, amilyet adott pillanatban az állapota megenged.
Megakadályozhatja a csontvesztést: minimum 12 hónapon át, napi 5 g kollagén + Kalcium + D3-vitamin. PREVENCIÓ! Akinél már kialakult a csontritkulás, esetleg súlyos formában, több időre van szüksége a szervezetének, hogy a természetes hatóanyagok és rendszeres mozgás segítségével vissza épülhessen jobb állapotra a csontszerkezete.
Fokozhatja az izomtömeget: Gondolta volna, hogy még ebben is tud segíteni? Minimum 12 héten át, napi 15 g kollagén és rendszeres, speciális, személyre szabott gyógytorna segíthet az időskori izomerővesztés javításában is.
Elősegítheti a szív egészségét: Mivel a szervezet minden szövetében megtalálható, így nem csodálkozunk, hogy a klinikai kutatások a szív- és érrendszer szempontjából is végeztek vizsgálatokat. Az eredmények kecsegtetőek, de itt sem a már kialakult, súlyos fokú érszűkület meglétekor kellene elkezdeni az egészséges életmódot és a természetes építőkövek pótlását. Minimum 6 hónapon át, napi 16g kollagén és Q10
Fogyás – Egyesek úgy vélik, hogy a kollagén-kiegészítők szedése elősegítheti a fogyást és a gyorsabb anyagcserét. Nem végeztek kutatásokat ezen állítások alátámasztására. Ami viszont bizonyítást nyert a kutatások alapján, hogy a bőr rugalmasságát és feszességét képes hatékonyan támogatni, ami egy sikeres fogyókúra esetén egyáltalán nem mellékes.
*Az itt felsorolt információk nem a termékre vonatkoznak, hanem szakirodalmi hivatkozások szerint lettek összegyűjtve, és a nevezett hatóanyagokra vonatkoznak.
A hialuronsav: A vízmegkötő képességgel rendelkező hialuronsavnak fontos szerepe van: egyik fő összetevője a felhámszövetnek, és bizonyos mértékig hatással van a sejtek osztódására és migrációjára, illetve szintén jelentős mértékben található a porcokban, valamint az ízületek közötti szinoviális folyadékban (ez nedvesítő anyagként az ízfelszínek súrlódásmentes elcsúszását biztosítja). A kor előrehaladtával a hialuronsav mennyisége csökken a szervezetünkben, így célszerű azt napi szinten pótolni.

A kutatási eredmények* bebizonyították, hogy a megfelelő mennyiségben és rendszeresen fogyasztott kollagén hatékonyan támogathatja a szervezetet

A rendszeresség alatt a kutatási eredmények a minimum 2 hónapot, de akár 12 hónapot is , a megfelelő mennyiség alatt pedig a napi 5000 mg/ 5gr/ fogyasztását javasolják.

Összetétel: hidrolizált marhakollagén peptid, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, aroma, L-aszkorbinsav, hialuronsav, édesítőszer: szukralóz

Felhasználási javaslat: napi egy csapott evőkanál (7 g) porkeverék 2-3 dl vízben, esetleg gyümölcslében egyenletesen elkeverve. A tökéletes oldódáshoz 2-3 percre is szükség lehet.

35 adag -5 400 mg kollagén/adag
Cukormentes

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!