Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Viva Natura – Kollagén Plusz Hialuronsav citrom ízű italpor C-vitaminnal (250 g)

A kollagén olyan strukturális fehérje, amely a test kötő-és támasztószövetének része. Lényegében minden szervünkben megtalálható. Így pl. a bőrben, az ízületekben, a porcban.

35 adag -5 400 mg kollagén/adag

5 500 Ft

A kollagén olyan strukturális fehérje, amely a test kötő-és támasztószövetének része. Lényegében minden szervünkben megtalálható. Így pl. a bőrben, az ízületekben, a porcban. A termékben lévő kollagén enzimatikus eljárással készült, jól felszívódó, természetes kollagénpeptidet tartalmaz.

A kutatási eredmények* bebizonyították, hogy a megfelelő mennyiségben és rendszeresen fogyasztott kollagén hatékonyan támogathatja a szervezetet

A rendszeresség alatt a kutatási eredmények a minimum 2 hónapot, de akár 12 hónapot is , a megfelelő mennyiség alatt pedig a napi 5000 mg/ 5gr/ fogyasztását javasolják.

Összetétel: hidrolizált marhakollagén peptid, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, aroma, L-aszkorbinsav, hialuronsav, édesítőszer: szukralóz

Felhasználási javaslat: napi egy csapott evőkanál (7 g) porkeverék 2-3 dl vízben, esetleg gyümölcslében egyenletesen elkeverve. A tökéletes oldódáshoz 2-3 percre is szükség lehet.

35 adag -5 400 mg kollagén/adag
Cukormentes