Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Tiens AiRiZ egészségügyi betétek – szett

Aktív oxigénnel és negatív ionokkal – SZETT

/nappali, éjszakai, tisztasági betétek/

Az AiRiZ egészségügyi betét pontosan azt nyújtja menstruáció során, amire a nőknek szükségük van.Az AiRiZ egészségügyi betéttel a TIENS innovatív megoldást vezetett be a intim higiénia terén.

14 600 Ft

 aktív oxigénnel és negatív ionokkal – SZETT

/nappali, éjszakai, tisztasági betétek/

 

A menstruáció során a nők különösen ki vannak téve a húgyúti fertőzéseknek. A menstruációs vér tökéletes táptalaj a kórokozóknak.

 Az AiRiZ egészségügyi betét pontosan azt nyújtja menstruáció során, amire a nőknek szükségük van.

 Az AiRiZ egészségügyi betéttel a TIENS innovatív megoldást vezetett be a intim higiénia terén.

A szabadalmaztatott, a betét ún. zöld csikja, a lehető legmagasabb koncentrációban tartalmaz aktív oxigént és anionokat. Ez a technológia segítheti a test természetes öntisztító folyamatait, miközben megakadályozhatja a káros baktériumok szaporodását. 

Az AiRiZ egészségügyi betétek pamutból készülnek. Nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat, és szennyeződéseket.

A betétek, rétegeiknek köszönhetően légáteresztőek,és megakadályozzák az oldalirányú folyadékszivárgást. 

 A betétek használata erősen ajánlott húgyúti megbetegedésektől vagy inkontinenciától szenvedő nőknek, férfiaknak is.

A negatív töltésű ionok (anionok) a levegőben is jelen lévő részecskék. Ezek az ionok képesek semlegesíteni a baktériumokat, gombákat és egyéb káros anyagokat. A betétben található anionok nedvesség hatására szabadulnak fel. A baktériumok így elpusztulhatnak,, a kellemetlen szagok pedig megszűnhetnek. A szabadalmaztatott AiRiZ ionfolt köbcentinként 6100 negatív iont bocsát ki. Ez a legnagyobb anionkoncentráció az egészségügyi betétek piacán. Tanulmányok bizonyítják, hogy ha a környezetünk aniontartalma 5000/cm3 fölött van, az emberi test hatékonyabban veszi fel a harcot a gyulladásokkal és a baktériumokkal. .  Ennek az innovatív foltnak köszönhetően az egészségügyi betét sokkal áthatolhatóbb az oxigén számára, hatékonyabbá téve ezáltal az oxigéncserét ezzel tovább korlátozva a baktériumok szaporodását.

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!