Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Nattokinase /60x kapszula/ SuperGreens

A nattokináse egy a véralvadáskor keletkező anyag feloldásában szerepet játszó,ún. fibrinolitikus enzim, amely hatékonyan támogatja a trombózis megelőzést.

18 200 Ft

A nattokináse egy a véralvadáskor keletkező anyag feloldásában szerepet játszó,ún. fibrinolitikus enzim, amely hatékonyan támogatja a trombózis megelőzést. Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, a visszeres problémák nemkívánatos kockázatát. Természetes vérhÍgítóként is emlegítik, amely nem bántja a gyomrot.

A natto, vagyis az erjesztett szójabab Japánban egy hagyományos ételnek számít. A nattokináz enzimet, amely egy vérrög-oldó anyag,a Bacillus subtilis baktérium termeli a szójabab erjedése során és számos egészségügyi előnnyel járhat a fogyasztása. A  Nattokinaz gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, antioxidáns hatását több kutatás is vizsgálta. 

Az ajánlott adagolás naponta 1 kapszula reggel, étkezés előtt. Amennyiben véralvadásgátló gyógyszert szed, a készítmény alkalmazása előtt egyeztessen kezelőorvosával, mert a szedett véralvadásgátló gyógyszeréből valószínűleg kevesebbre lesz szüksége.

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!