Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

LR Active Freedom Ízület Plus Kapszula 60 Db

Támogatás a mozgásrendszerért

A mangán segíti a csontfejlődést, részt vesz a porc- és csontszövetek felépítésében és különböző enzimek képződésében. A magnézium a cson­tokban raktározódik, szerepet játszik a csontképződésben és az izomzat anyagcseréjében. Az E vitamin fontos antioxidáns, amely az enzimrendszer működésére hat. A D-vitamin pedig a csontszövet felépítésében vesz részt.

13 900 Ft

Mindenkinek ajánljuk, akinek problémái vannak a kötőszöveteivel, az ízületeivel vagy a porcokkal. Aloe Vera Freedom active kapszula ízületi gyulladásra fájdalmakra gyulladáscsökkentő E-vitamin, Chondroitin- Glukozamin-szulfáttal.

Ízületvédelem, jobb porcműködés a porc táplálása védelme. Freedom active ha megnyugvás kell reuma köszvényre. Az lr aloe vera active freedom kapszula ebben nyújt segítséget.

Naponta 2×1 kapszula az ajánlott mennyiség. A termék hatóanyag ös­szetétele laktóz- és gluténmentes.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

  • Hozzájárul a csontok és az izmok normál állapotának megőrzéséhez
  • Hozzájárul a normál energiaanyag­cseréhez
  • Hozzájárul a normál kötőszövet ­képződéshez

A SZAKÉRTŐ TIPPJE

Ha intenzíven szeretnénk táplálni ízü­leteinket, akkor érdemes olyan kúrát csinálni, amelyben mindkét terméket alkalmazzuk.

A Freedom ivógél az aloe vera ásványi anyag arzenáljával kiegészülve segít, hogy szervezetünk minden vitamint és ásványi anyagot pótolni tudjon, amely esetleg hiányzik. Így testünk képes az ízületek regene­rálódásával „foglalkozni”, és nem fog innen ásványi anyagokat és vitami­nokat elvonni pl. a savasság vagy a vitaminhiányok leküzdéséhez.

ÖSSZETEVŐK

Active Freedom kapszulaGlükozamin-szulfát (rákok) (54%), zselatin, kondroitin-szulfát, E-vitamin, mangán-glü­konát, elválasztószer (magnéziumsó zsírsavakból), D-vitamin, színezék (titándioxid)
Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!