Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Immu-Flex

Ízületi problémákra lehet megoldás, illetve segítség lehet a vörösvérsejtek képződésében.

13 900 Ft

Nehézkes a mozgás? Ízületi fájdalmak gyötrik? Segíthet az Immu-Flex!

Ízületi problémákra lehet megoldás, illetve segítség lehet a vörösvérsejtek képződésében.

 

Az Immu-Flex egy ízületek működését támogató, természetes hatóanyagokat tartalmazó komplex étrendkiegészítő, amely a degeneratív ízületi bántalmak megelőzésére, az ízületi gyulladás és fájdalom enyhítésére szolgálhat. Segíthet továbbá helyreállítani az ízület funkcióit, csökkentheti a sérülések kockázatát.

10ml/adag

A doboz 15 adagot tartalmaz.

880Ft/adag

Hatóanyag Napi adagban (10 ml) NRV%
Halkollagén 500 mg NA
MSM 250 mg NA
C-vitamin 100 mg 125
Glükozamin 100 mg NA
Hialuronsav 5 mg NA
Kvercetin 2,5 mg NA
NRV = napi fogyasztásra javasolt mennyiség felnőttek számára

NRV% = az említett adag hány százaléka a napi fogyasztásra ajánlott mennyiségnek

NA = nincs adat (nem létfontosságú anyag, hivatalos NRV nincs megállapítva)

Fájdalom nélkül élni az lényeges dolog az ember életében. Minden ember erre vágyik. Az élet néha nem kegyes mindenkihez. Sok tényező oda vezethet, hogy bizonyos ártó tényezők az emberek ízületi területeit gyulladásba sodorják. Az Immu-Flex gondolata, egy ízületek szerkezetét és működését támogató, természetes hatóanyagokat tartalmazó komplex étrendkiegészítő,segíti a test öngyógyító képességét abban, hogy az ízületi bántalmakat megelőzhesse, és segíti a testet, hogy a fájdalmat enyhíthesse.

  1.     Hogyan hathat az Immu- Flex?

A kollagén az emberi szervezet kötőszöveteiben mindenhol jelen levő alapanyag. A porcokon kívül ez alkotja a vér sejtek burkát, a bőr vázát, hajat és körmöket, ínszalagokat, artériák falát, ez rögzíti a fogakat az ínyben, stb. Mivel a csontképződéshez egy porc alapú „öntőforma” szükséges, az egészséges csontképződéshez is elengedhetetlen. A kollagén egy szálas szerkezetű fehérje, amit aminosavak építenek fel. Szerkezet alapján 25 féle kollagént ismerünk. Kollagén fogyasztásával biztosíthatjuk a porcok, ízületi felszínek regenerációjához szükséges alapanyagot. A C-vitamin is számos egyéb funkciója mellett még a saját kollagénünk előállításához szükséges, hiányában két alapvető aminosav : a prolin és lizin nem képes a kollagénbe beépülni. Így a sérült, élettani feladatát ellátni képtelen kollagén és porc képződik. Ezen túlmenően még víz-oldékony antioxidánsként véd a szabadgyökök kémiai károsító hatása ellen. Számos ízületi romló folyamat, a szabadgyökök által okozott mikroszkópikus sérülésekkel lobbanhat be. A C-vitamin továbbá elősegíti a kvercetin felszívódását is. Ami egy bioflavonoidok csoportjába tartozó olyan antioxidáns, ami az IMMU- FLEX-ben viszont erősítheti és kiegészítheti a C-vitamin antioxidáns védőhatását. Az antioxidánsok minden sejt- és szövetféleséget védenek a szabadgyökök károsító hatása ellen, így az izületi porcot is. Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy kénszállító molekula. Jelentős mennyiségben van jelen az emberi és állati szervezetekben, ugyanis a kötőszöveti elemekben kén szolgáltatja keményen rugalmas kötéseket. Hiányában zavart szenved a porcépítés, a porc regenerálódás. A glükozamin nitrogéntartalmú szénhidrát, a kötőszövetek rugalmasságát és vízmegkötő képessége révén azok hidratáltságát biztosíthatja. Mivel azonban a porcszöveteknek nincs érhálózata, a glukozamin a porcszövet táplálásában és anyagcseréjében is nélkülözhetetlen. A hialuronsav szintén egy nagy molekulájú szénhidrát, nagy vízkötő képességgel. Számos szövetben és szervben jelen van (szem, bőr, csontok, porcok, ízületek). Az ízületi porcokban és hártyákban, mint kenőanyagot ismerhetjük. Ezzel meghosszabbíthatja az ízületek ép működésének időtartamát és csökkentheti a fájdalmat, és a gyulladást. Bár az általános gyakorlat szerint a hialuronsavat leginkább közvetlenül az ízületbe való beinjekciózással alkalmazzák, egy placebo kontollált, kettősvak klinikai vizsgálat eredménye szerint szájon át való alkalmazása 2 hónapon át, szintén hatásosnak bizonyult. Az emberi szervezetben élettartama mindössze néhány nap, ezt követően új hialuronsavnak kell beépülnie. Megállapítást nyert, hogy a kor előrehaladtával testünk hialuronsav regenerációja egyre csökkenhet, ami azonban pótolható. Reumatológiai és ortopédiai felhasználásán kívül alkalmazzák a kozmetikában, bőrgyógyászatban, szemsebészetben, urológiában és orr-fül-gégészetben is. A hialuronsav kutatásnak egyik vezéregyénisége egy magyar kutató, Dr. Balázs Endre (1920-2015) volt, aki már 1942-ben szabadalmaztatta.

Az Immu- Flex hatóanyagai egymást erősítve hozzájárulhatnak az egészséges porcszövetképződéshez és regenerációhoz, az ízületi porcok táplálásához és anyagcseréjéhez, antioxidáns összetevőkkel védhetik az ízületeket a degeneratív folyamatoktól, illetve gyulladásgátló-fájdalomcsillapító hatással enyhíthetik a panaszokat.

  1.     Kinek javasolható az Immu- Flex? Miért próbáljam ki?

Összetevőinek szinergista, egymás hatásait kiegészítő és erősítő hatásainak hála, az IMMU- FLEX különösen alkalmas lehet, az ízületi degeneratív (sokízületi reuma, osteoartrózisok) betegségek kockázatával élő egyének számára, megelőzés esetleg regenerálás céljára, már akár fiatalabb korban is. Ahogyan ízületeiket megterhelő sportolók és nehéz fizikai munkát végző egyének számára is. Már a kialakult ízületi betegségben az állapotromlás lassítása, a fájdalmas és gyulladásos panaszok enyhítésére alkalmas lehet.

  1.     Az Immu- Flex alkalmazása és adagolása

Napi 1 ivóampulla tartalmát keverje el egy adagnyi tetszőleges folyadékban (ivóvíz, gyümölcslé, tea, joghurt, stb.). Lehetőleg étkezés előtt vagy étkezés után 1 órával fogyassza. Ne keverje alkoholos vagy magas koffeintartalmú italokba. Bármely napszakban fogyasztható, de célszerű naponta kb. ugyanabban az időszakban. 

A javasolt napi adagot ne lépje túl, csak saját döntésére!

  1.     Az Immu- Flex tárolása

A készítmény hőtől, napsugárzástól védett helyen szobahőmérsékleten ( 20 C’-on) tárolható saját csomagolásában. Felhasználható a csomagoláson feltüntetett lejárati határidőig. A felbontott ivóampulla tartalma nem tárolható, azonnal meg kell inni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

  1.     Lehetséges mellékhatások és figyelmeztetések

Az Immu-Flex biztonsággal fogyasztható az előírások betartása mellett. Mellékhatásokat nem ismerünk. Halakra, tenger gyümölcseire allergiás egyéneknek számára a készítmény fogyasztása nem javasolt, illetve allergia próba javasolt. Előrehaladott veseelégtelenségben szenvedőknek, csak a kezelőorvos javaslatai alapján szedhető.

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és gondozást.

Kérdései esetén forduljon cégünkhöz: www.immulina.hu e-mail: renevalkft@gmail.com

 

LOT Regisztráció: 10032024ER/2

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!