Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Zinc & Copper / Cink & Réz

A cink és réz egészségünk szempontjából alapvető nyomelemek, melyek hiánya nagyon gyakori Magyarországon. Az optimális napi 20-30 mg cink- és 2-3 mg rézbevitelt, és ennek ideális 10-15:1 közeli arányát nehezen tudjuk megvalósítani kizárólag csak élelmiszerekből, ezért pótlásukra van szükség.

Miben segíthet?

  • erősítheti az immunrendszert, védhet a fertőzésektől
  • javítjhata a bőr, a köröm és a haj minőségét, segítheti a sebgyógyulást
  • védheti a prosztatát, fokozhatja a termékenységet
  • jótékony hatással lehet a pajzsmirigy működésére
  • védheti a szív- és érrendszert

 

5 200 Ft

60 db kapszula

Miben segít?

  • erősítheti az immunrendszert, védhet a fertőzésektől
  • javíthatja a bőr, a köröm és a haj minőségét, segítheti a sebgyógyulást
  • védheti a prosztatát, fokozhatja a termékenységet
  • jótékony hatással lehet a pajzsmirigy működésére
  • védheti a szív- és érrendszert

 

Termékleírás:

A cink és réz egészségünk szempontjából alapvető nyomelemek, melyek hiánya nagyon gyakori Magyarországon. Az optimális napi 20-30 mg cink- és 2-3 mg rézbevitelt, és ennek ideális 10-15:1 közeli arányát nehezen tudjuk megvalósítani kizárólag csak élelmiszerekből, ezért pótlásukra van szükség.

Együttes pótlásuk azért is lehet indokolt, mert az egyoldalú cink bevitel réz hiányt okozhat.

cink fontos a hatékony lehet az immunrendszer, az erős csontok, az egészséges bőr és az optimális sebgyógyulás szempontjából. Támogathatja az egészséges tesztoszteron-szintet, a prosztata védelmét és a termékenységet. Ellensúlyozhatja az öregedéssel együttjáró immunitáshanyatlást, ezért a férfiaknak és időseknek különösen fontos nyomelem. A cink hozzájárulhat az immunrendszer egyik kulcsszereplőinek, a T-limfocita fehérvérsejtek képződéséhez és aktiválásához, amelyek segítenek a fertőzések leküzdésében és a sebgyógyulásban. A cink egyik lehetséges legfontosabb felhasználása a megfázás elleni védekezés. A közönséges megfázást több, mint 200 különböző vírus okozza, melyek a légúti traktust fertőzik meg. A cink akadályozhatja a vírusok azon képességét, hogy a légző csatornák felszínéhez tapadjanak és reprodukálódjanak, ami segíthet megakadályozni a fertőzések kialakulását és a kellemetlen tünetek csökkenését okozhatja. A cink javíthatja az inzulinérzékenységet és csökkentheti az inzulinszintet, ezért a cukorbetegség elleni védekezésben is javasolt kiegészítés lehet. A pajzsmirigy az optimális cink-réz egyensúlyi bevitel esetén működik csak megfelelően, a cink közvetlenül segítheti a tiroxin hormon (T4) átalakulását az aktív pajzsmirigyhormonná, trijód-tironinná.

réz fontos szerepet játszhat az érfal, a bőr, az ízületi kötőszövet rugalmasságának fenntartásában és regenerálódásában. Klasszikus szív- és érrendszervédő nyomelemnek tartják. A rézhiány leggyakoribb negatív hatásai lehet az őszülés, vérszegénység, alacsony pajzsmirigyműködés, magas LDL koleszterinszint, valamint a szívbetegségre való hajlam.

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A több, mint 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosíthatják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevők (1 növényi kapszulában):

15mg cink pikolinát (legjobban felszívódó szerves kötésű cink), 1mg réz glükonát, 40mg lucerna por


Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

igen, vegánoknak is


Szedési javaslat:

napi 1 kapszula étkezés után

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!
Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!