Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

B-vitamin komplex 50mg (niacinamidos) 120 kapszula

A B-Vitamint tartalmazó komplex készítmény, amely elsődlegesen az idegrendszer és az emésztőrendszer kiegyensúlyozott működéséhez létfontosságú. A B-komplex feszültségoldó hatású, segíti az anyagcserét és hatásos lehet fáradékonyság esetén. A szervezetben lejátszódó szükséges biokémiai folyamatok gyors megvalósulását biztosítjhata.

8 700 Ft

Miben segíthet?

  • nélkülözhetetlen az energiatermelő folyamatokhoz
  • támogathatja az idegrendszer működését
  • jó minőségű lehet tőle a bőr, a köröm és a haj
  • szükséges lehet továbbá a cukrok elégetéséhez, normalizálhatja a vércukorszintet
  • feltöltheti az agy energia tartalékait
  • csökkentheti a koleszterin szintet
  • csökkentheti a szorongást és az álmatlanságot
  • serkentheti az agyműködést

Ez a készítmény a B3-vitamint Niacin formájában tartalmazza, amely védhet a sugárzástól és méregtelenítő hatású lehet. Ennek következtében azonban a Niacin néhány percre bőrpírt, égő, viszkető érzést okozhat, ami egy természetes reakció. Ez még gyorsabban elmúlik víz fogyasztásával, vagy teljesen elkerülhető a B-komplex Niacinamidos változatával.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosíthatják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.

Szedési javaslat

Napi 1 kapszula evés után vagy közben.

Termékcsalád Vitamin B
Márka G&G
Származás Egyesült Királyság

1 kapszulában:

50-50 mg B1-, B2-, B3-, B5- és B6-Vitamin, PABA, Kolin, Inozitol, 100 µg Folsav, 50-50 µg B12-Vitamin és Biotin.

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!