Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

A biorezonanciáról

Mi a biorezonancia?

Amikor minket választ, akkor mi a funkcionális diagnózis és egészségrehabilitációs kezelési módszer együttesét adjuk Önnek.
Ötvözzük egymást segítve a holisztikus emberszemléletet és az akadémikus orvoslás ismereteit.
Holisztikus: Az embert egészként /és nem csupán a részei összességének/ tekinti, vizsgálja, azonosítja. Eredete: görög, jelentése: teljes, egész

Amit alkalmazunk:

Hagyományos kínai és ajurvedikus orvoslás tudásanyagát korunk, tudományos kvantumgyógyászatát.
Az akadémikus orvoslás ismereteit, a bioreonancia működési elvét, az elektroakupunktúra gyakorlatával. Mindezt a korszerű, számitástechnológiában összegezve.
Foglalkozunk a mentális egészséggel, mert az egészségi problémák pszichoszomatikusak /„ lelki okai vannak”/ .
Psziché: lélek, szellem. Soma: test

Alapelv:

Minden élőlény, minden élő sejt elektromágneses hullámokat bocsájt ki. Ez anyagcsere aktivitásból, izom aktivitásból, idegrendszeri elektromos impulzusokból származik. Az ember, az állatok, az egyes kórokozók különböző, ám rá jellemző és ez alapján beazonosítható eletromos aktivitási jellemzőkkel rendelkezik.

A sejtek kommunikálnak egymással, mintha egyszerre rengeteg sms-t küldenénk egymásnak. Ezeket a folyamatokat több tényező is megzavarhatja: környezeti tényezők, víz, levegő, sugárzás, mérgek, fizikai traumák, étkezési hiányállapotok, dohányzás, drogok, mikroorganizmusok, életmód, stressz, mentális, érzelmi állapotok.

A rendszer felméri, összegyűjti és elemzi a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit az elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével. Hasonlóan, mint az orvosi gyakorlatból is ismert EKG, EEG. Mind ezt szúrás- és fájdalom mentesen.

Tehát, a biorezonancia elve alapján,az elektroakupunkturas diagnosztikát használva állapítjuk meg a paciens energetikai, egészségi állapotát. A színes szervképek pedig segítik a pacienseket abban,hogy könnyedén lássák és érzékeljék testüket. A látottak alapján minden egyes ügyfél individuális, személyre szabott kezelésben részesül.

Ezzel a cél, az egész szervezet egészségi állapotának helyreállítása, a szervezet regenerációja, az öngyógyító folyamatok támogatásán keresztül.

Így Ön visszanyerheti újra a régi energikus önmagát!

Egy páciensünk véleménye:

Egy kórházi kezelés (hiba megállapítás) után kerültem Önökhöz az internet segítségével.

A kórházi jelentés alapján az epémet el kellett volna távolítani, gondoltam adok még egy esélyt az epémnek, amit még utólag is elemezve – 4 éve – jól tettem. A mai napig megvan az epém, nincsenek rohamaim és ehetek mindent.

Amikor ide kerültem Önökhöz, a kórházi megállapítással ellentétben, itt a májamat vélték rossz állapotúnak. Erre is fókuszáltak a kezelések alkalmával és kb. fél év múlva kezdtem el igazán érezni azt, hogy ebből bőven lehet valami.

A kezelések alkalmával érezni semmit nem lehet, hiszen ez egy biorezonanciás eljárás, a hatása viszont igen. A többedik kezelés előtt jeleztem a kezelőnek, hogy fáj a fejem. Kaptam rá itt kezelést, kb 4-5 percen belül elmúlt a fejfájásom. A nagyon pozitív hozzáállás mellett addig is hittem az önök módszerében, de miután a közvetlen fájdalomcsillapítás ilyen nagyszerű eredménnyel járt, igazából azóta hiszek benne 100 %-ban.

Ez a hitem már évek óta töretlen, mivel van eredménye az együttműködésnek. Ezért is, ezt a fajta biorezonanciás kezelést mindenkinek szívből tudom ajánlani.

Baranyi István

Jelentkezzen be hozzánk egy teljes körű vizsgálatra és tudja meg a teste állapotát már most, vagy töltse ki az egészség tesztünket!

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!