Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Renol

Renol bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

REGENERÁLHATJA A VESÉT ÉS A HÚGYHÓLYAGOT

KIVÁLÓAN ALKALMAZHATÓ LEHET A HÚGYUTAK GYULLADÁSA, VESEBETEGSÉGEK, VALAMINT VESEKŐ ESETÉN

JÓTÉKONY HATÁSÚ LEHET MAGAS VÉRNYOMÁS, FEJFÁJÁS ÉS HALLÁSZAVAROK JELENTKEZÉSEKOR

8 900 Ft

A Renol gyógynövény-koncentrátum használata

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 15-féle gyógynövényből.
Kiemelt hatásterületei: vese, húgyhólyag, prosztata,
vérnyomás szabályozása, nyirokrendszer, mozgásszervek.

Az Energy cég bioinformációs komplex készítményei több szinten, egy időben hathatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények közvetlenül, anyagi szinten befolyásolhatják a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hathatnak az információs mezőben.

A Renol bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettek ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket (30 ml koncentrátum egyenértékű 400 ml klasszikus kivonattal) különleges technológiával állítják elő. Nem tartalmaz alkoholt, cukrot – ezért cukorbetegek is élhetnek vele –, és nincs benne semmilyen mesterséges adalékanyag vagy színezék. Kizárólag a legtisztább forrásokból származó gyógynövényekből speciális úton nyert kivonatot tartalmaz.

A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (hko) megfelelően a Renol az 5 elem közül a Víz elemhez kapcsolódik, így elősegítheti a Vízhez tartozó yin-yang szervpár, vagyis a vese, illetve a húgyhólyag energetikai harmóniájának helyreállítását. A Renol alkalmazása egyúttal támogathatja – az 5 elem sorrendjében a Víz után következő Fához tartozó – máj és epehólyag energetikai egyensúlyát.

A Renol elsősorban a vese, a húgyhólyag, a lép és a hármas melegítő ín-izomzat energetikai pályáját, valamint a szívburok oldalágát harmonizálhatja. Így elősegítheti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek. (Például a vese- és a húgyhólyag-meridián elégtelen működése összefügg a torokgyulladással, híg orrváladékkal, orrvérzéssel, könnyezéssel, magas lázzal, nyugtalansággal, szívfájdalommal, hideg lábakkal, gerinc- és ízületi fájdalommal.) A vesét és a mellékvesét a hko egységben szemléli és gyógyíthatja.

A készítményben található gyógynövények, kristályenergiák és homeopátiás információk jótékony hatása – külön-külön és egymást erősítve is – elsősorban a vese, a kismedencei és a mozgásszervek, a nyirokrendszer regenerálására, valamint a vérnyomás szabályozására irányulhatnak. A vesék fontos szerepet játszanak szervezetünk méregtelenítésében. Elsődleges feladatuk, hogy az anyagcsere-végtermékeket, azaz a keletkező hulladékanyagokat, valamint a felesleges mennyiségben jelen lévő nátriumot és vizet kiszűrjék a vérből, majd eltávolítsák a szervezetből. A vesék a csontvelőben végbemenő vörösvértest-képzésben és a vérnyomás szabályozásában is részt vesznek (az utóbbiban a mellékvese-hormonokkal együtt). A vesék és a húgyhólyag feladataihoz tartozik az ásványi anyagokkal való gazdálkodás. A veseműködést kis mennyiségű sós élelmiszer fogyasztásával stimulálhatjuk, ezzel szemben nagyobb mennyiségű sós táplálék fogyasztásával ellenkező hatást váltunk ki.
A nyirokrendszer hatékonysága ugyancsak nagyban függ a veseműködéstől, és közvetve a vese felel a vér sav–bázis egyensúlyának megtartásáért. A vér pH-értéke normál esetben enyhén lúgos, 7,35 és 7,45 között van. Ha ez bármelyik irányban megváltozik, egészségünk komoly veszélybe kerül. Az egyensúlyi állapotot étkezésünk is befolyásolja. Az állati eredetű élelmiszerek megterhelik a veseműködést, ami befolyásolja a vér pH-értékét. Ezért minél több növényi eredetű táplálékot kell fogyasztani. Aki támogatni szeretné a veseműködését, az ne fogyasszon túl sós, édes, erős vagy savanyú, illetve adalékanyagokat (tartósítószer, színezék stb.) tartalmazó ételeket, mert mindezektől vesénk csak nagy erőfeszítések árán képes megszabadulni.

A vese nagyon érzékeny szerv. Veleszületett energiát (csit) tárol, amelyre életünk végéig szükségünk van. Ezért jó, ha erősítjük a veseműködést, és takarékoskodunk a velünk született energiával. A 20. életév után a veseműködés többnyire fokozatosan gyengül, ezért gondoskodni szükséges a rendszeres regenerációjáról.
A hagyományos kínai orvoslás (hko) alapelveinek megfelelően a gyengébb veseműködés lelki szinten is érezteti hatását, félelmekhez vezet. Különböző fóbiák alakulhatnak ki: félhetünk a magasságtól, a zárt helyektől stb. Súlyosabb esetben pánikjelenségek, depresszió is felléphet. Természetgyógyászok tapasztalatai szerint az ilyen problémákkal küszködő embereknek szinte minden esetben szükségük van a veseműködés erősítésére, és ha ez megtörténik, mérséklődhetnek vagy meg is szűnhetnek a panaszaik.

Alkalmazása

Használat előtt gondosan rázza fel (kb. 21x)! Ezzel dinamizálja az információs összetevőket, és növeli a szer hatékonyságát. A készítményt fél órával étkezés előtt vagy után alkalmazza, ha lehet, vízben hígítva vagy kiskanálra csepegtetve. A készítmény alkalmazásának ideje alatt ajánlott a napi bevitt folyadékmennyiség növelése. Három hét használat után mindig
tartson egy hét szünetet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A készítmény használatának és helyes adagolásának meghatározása céljából konzultáljon orvosával vagy/és természetgyógyászával. Krónikus (idült) betegségek esetében először minimális adagot, akut (heveny) megbetegedések esetében kezdetben maximális adagot fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot mindaddig, amíg a kellemetlen tünetek meg nem szűnnek, majd térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció, jelzi a szervezet készségét és képességét a megújulásra. a korábbi betegségek tünetei csak átmenetileg jelentkezhetnek– csakúgy, mint más természetes gyógymódok alkalmazása esetén!

Összetevők

 

Tövises iglice: Anyagcserezavarokban, vesekövek és vesehomok, köszvény, ödémásodás és reuma esetén használatos.

Közönséges csarab: Fertőtlenítő és vízhajtó hatású, vesekövek és vesehomok, prosztata megnagyobbodással összefüggő húgyhólyag gyulladás, reuma, ízületi fájdalom és duzzanatok kezelésében használjuk.

Tárkony: Jódot tartalmaz, javíthatja az anyagcserét, jótékonyan hathat irritált nyombélre, antiszklerotikus hatása lehet és tonikumként hathat a szervezetre.

Fekete bodza: Az érfalak rugalmasságára jótékonyan hatható rutint tartalmaz, segítséget nyújthat a belek és a húgyhólyag betegségeiben, enyhítheti az ekcémát, C-vitaminban gazdag.

Közönséges bojtorján: Köszvényben, reumában, krónikus ekcémában, emésztőrendszeri gyulladásokban és húgykő képződésben (urolitiázis) használatos.

Kerti sarkantyúka: Természetes eredetű antibiotikumot tartalmaz, amely még a legkisebb koncentrációban
is a Staphylococcus baktérium 46 törzse ellen hathat. Húgyúti fertőzéseknél használjuk.

Fekete ribizli: Támogathatja az anyagcserét, magnézium ásványi sóját és B-vitaminokat tartalmaz; reuma, húgyúti gyulladás és húgyhólyaggyulladás esetén használatos.

Nehézszagú gólyaorr: Jótékony hatással lehet véres vizelet, bélhurut, húgykő képződés, vesebetegségek, ideggyulladások, isiász, ödéma, ekcéma és meddőség kezelésében.

Subás farkasfog: Felgyorsíthatja az anyagcserét, segítséget nyújthat máj- és vesebetegségekben, sömörben, ekcémában és allergiában. Serkentheti a mellékvesék működését.

Madárkeserűfű: Köszvénynél, reumánál, hasmenésnél, ekcémánál, bronchitisznél, vese- és húgyhólyag betegségeknél használjuk; kiúsztathatja a homokot és a kisebb köveket.

Közönséges aranyvessző: Kiválóan alkalmazható lehet bármely urológiai megbetegedésnél: vesebetegségek, nemi mirigyek megbetegedései, prosztata és here betegségek, vizeletben megjelenő fehérje, köszvény, reuma, húgykő képződés, ödéma és ízületi gyulladás.

Betyárkóró: Köszvény és belső vérzés, húgyhólyag- és vesegyulladás, ekcéma, reuma, megfázás, prosztatabajok és onkológiai problémák esetén használatos.

Réti legyezőfű: Kiválóan alkalmazható lehet reumában, ekcémában, sokízületi gyulladásban, vese- és húgyhólyagbetegségekben.

Megakadályozhatja a tápanyagok rohadását a belekben.

Közönséges vasfű: Jótékonyan befolyásolhatja a máj, a vese és a lép működését. Bőrbetegségekben, bronchitiszben és háromosztatú ideg fájdalmaiban használjuk.

Kisvirágú füzike: Áldásosan hathat a húgyúti rendszer működésére. Elsősorban vese- és húgyhólyaggyulladásban, valamint prosztataproblémákban nyújthat segítséget.

A Renol tartalmaz még illóolajokat (pl. citrom, ánizs, boróka), növényi információkat, olajokat és ásványokat (pl. jáspis, moldavit, és ezüst). (népgyógyászati hagyományok útján, vagy népgyógyászati tapasztalatok alapján)

Az Ön tanácsadója: Pentagram® – gyógynövény koncentrátumok

Adagolása

Felnőtteknek naponta 1-3 x 3-9 csepp, gyermekeknek 12 éves kortól naponta 7 csepp.

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!