Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Korolen

Korolen bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

TÁMOGATHATJA A SZÍV ÉS AZ ÉRRENDSZER MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉT.

HOZZÁJÁRULHAT A VÉRNYOMÁS NORMALIZÁLÓDÁSÁHOZ.

HARMONIZÁLHATJA A KOLESZTERINSZINTET ÉS A VÉRZSÍRSZINTET.

SEGÍTHET FENNTARTANI A LELKI EGYENSÚLYT.

8 900 Ft

A Korolen gyógynövény-koncentrátum használata

Kiemelt hatásterületei lehetnek: szív, erek, vér, immunrendszer, lelki problémák. Az Energy cég bioinformációs komplex készítményei több szinten, egy időben hathatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények közvetlenül, anyagi szinten befolyásolhatják a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hathatnak az információs mezőben.

A Korolen bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettek ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket (30 ml koncentrátum egyenértékű 400 ml klasszikus kivonattal) különleges technológiával állítják elő. Nem tartalmaz alkoholt, cukrot – ezért cukorbetegek is élhetnek vele –, és nincs benne semmilyen mesterséges adalékanyag vagy színezék. Kizárólag a legtisztább forrásokból származó gyógynövényekből speciális úton nyert kivonatot tartalmaz.

A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (hko) megfelelően a Korolen az 5 elem közül a Tűz elemhez kapcsolódik, így elősegítheti a Tűzhöz tartozó yin-yang szervpárok, vagyis a szív és a vékonybél, illetve a szívburok és a hármas melegítő energetikai harmóniájának helyreállítását. A Korolen alkalmazása egyúttal támogathatja – az 5 elem sorrendjében a Tűz után következő Földhöz tartozó – lép-hasnyálmirigy és a gyomor energetikai egyensúlyát. A Korolen elsősorban a kormányzó meridián, valamint a szív, a vékonybél, a szívburok, a hármas melegítő energiavezeték működését, a lép összekötőjét és mellékágát, a vese és a máj energetikai pályáit harmonizálhatja. Így elősegítheti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek. (Például a kormányzó, a szív és a szívburok meridián elégtelen működése összefügghet érbetegségekkel, agyvérzéssel, infarktussal, érelmeszesedéssel, érszűkülettel, visszerességgel, magas koleszterinszinttel. Lehetséges ilyen jellegű kapcsolat hormonrendszeri, idegrendszeri és immunrendszeri zavarok vagy betegségek, gyermekek tanulási problémái, hiperaktivitás, dadogás esetén is.)

A készítményben található gyógynövények, kristályenergiák és homeopátiás információk jótékony hatásalehet – külön-külön és egymást erősítve is – elsősorban a szív, a vékonybél, az agyi keringés, az érrendszer regenerálására, valamint az idegrendszer, a hormonrendszer, az immunrendszer szabályozására és lelki problémák megoldására irányul. A szív fontossága nem szorul bizonyításra, szervpárja a hagyományos kínai orvoslás (hko) szerint a vékonybél. A hko (nem anatómiai értelemben vett) külön szervnek tekinti és kezeli még a szívburkot és a hármas melegítőt. A szívműködés zavara rövid időn belül nehézségeket okozhat a vékonybél működésében és viszont. A kormányzó energiavezeték kiemelkedő fontosságú, hiszen gyakorlatilag az egész szervezet működését befolyásolja.

A Korolen az egyik legerősebb készítmény, amely az egész Pentagram® rendszerben dominál, és „a regeneráció királyaként” a legmagasabb helyen áll. Ahol már minden más csődöt mond, a Korolen még mindig „bevethető”. Ezért alkalmazzák a nagyon nehezen befolyásolható testi-lelki állapotokban. Hatást gyakorolhat a legmagasabban elhelyezkedő szervünkre, az agyra, amely életműködésünket irányítja. Befolyásolhatja továbbá az ereket és a vért – az életadó folyadékot, amelyik életre keltheti szerveinket. A szív, az agy, az idegrendszer és a hormonrendszer tökéletes működéséhez szükség van a megfelelő keringésre, hiszen a vér szállítja el hozzájuk az oxigént és tápanyagokat. Az agy hibátlan működése elengedhetetlen ahhoz, hogy minden más szervünk helyesen tegye a dolgát. Ha ez nem így történik, az befolyásolja a szervezetünkben végbemenő energiatermelő folyamatokat. Energiaszintünk tartós csökkenése pedig krónikus fáradtság szindrómához (CFS) és a kórokozókkal szembeni védekezőképességünk, vagyis immunitásunk mérséklődéséhez vezethet. Az immunrendszer és a hormonrendszer hibátlan tevékenysége – más szervek működésével együtt – előnyösen befolyásolja az emberi élet hosszát és az élet minőségét.

Az öregedés elleni hatás azonban csak akkor érvényesül, ha elegendő energia áll rendelkezésre. A megfelelő energia-háztartás az egész szervezet helyes működésének alapja, és csak akkor érezhetjük jól magunkat, ha elegendő van belőle. A Korolen összetevői – gyógynövények, illóolajok, ásványi anyagokból származó és bioinformációk – a legfontosabb meridiánokban megújíthatják az energia áramlását, így lehetővé teszik, hogy meginduljanak, illetve felerősödjenek a regeneráció folyamatai. Segítségével természetes, szelíd módon fokozhatjuk életerőnket, meghosszabbíthatjuk életünket.

Alkalmazása

Használat előtt gondosan rázza fel (kb. 21x)! Ezzel dinamizálhatja az információs összetevőket, és növelheti a szer
hatékonyságát. A készítményt fél órával étkezés előtt vagy után alkalmazza, ha lehet, vízben hígítva vagy kiskanálra csepegtetve.
A készítmény alkalmazásának ideje alatt ajánlott a napi bevitt folyadékmennyiség növelése.
Három hét használat után mindig tartson egy hét szünetet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény
használatának és helyes adagolásának meghatározása céljából konzultáljon orvosával vagy/és természetgyógyászával.
Krónikus (idült) betegségek esetében először minimális adagot, akut (heveny) megbetegedések esetében kezdetben maximális adagot
fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot mindaddig, amíg a kellemetlen tünetek meg nem szűnnek, majd
térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció,
jelzi a szervezet készségét és képességét a megújulásra. A korábbi betegségek tünetei csak átmenetileg jelentkezhetnek– csakúgy,
mint más természetes gyógymódok alkalmazása esetén.

Összetevők

 

Páfrányfenyő: Javíthatja az agy és a szervezet vérellátását, erősítheti a memóriát, valamint a koncentrációt. Jótékonyan hat fejfájás és migrén esetén; segítheti a hideg végtagok jobb vérellátását.
Közönséges vadgesztenye: Növelheti az érfalak rugalmasságát és feszességét. Aranyér, lábszárfekély, érgyulladás és migrén, valamint elégtelen perifériás vérellátás esetén használatos lehet.
Fehér szamárkenyér: Erősítheti a memóriát, javíthatja a hallást és a látást. Alkalmazzák bénulás, neuralgia és ideggyulladás során. Serkentheti a szívműködést.
Vidrafű: Májzavarokban, epeproblémákban és vérképzési bajokban, fejfájásban és reumában nyújhat segítséget, továbbá csillapíthatja a lázat, a háromosztatú ideg fájdalmait, enyhítheti a gyomorgyulladást és a kimerültséget.
Vérfű: Csillapíthatja a lázat, elállíthatja a vérzést, gyulladásellenes és antibakteriális hatású lehet. Pozitív hatása lehet tüdőbetegségekre és a sebek gyógyulására.
Orvosi levendula: Neurológiai és emésztési problémákban használatos, erősítheti a szívműködést és nyugtató hatású lehet. Fájdalomcsillapító, baktériumellenes és fertőtlenítő tulajdonságai lehetnek.
Lucerna: köszvény és reuma kezelésében használatos.
Vörös áfonya: Fertőtlenítő hatású lehet és C-vitamint tartalmaz. Főleg urológiai és nőgyógyászati gyulladásokban nyújhatt segítséget.
Cukorbetegeknél serkentheti az inzulintermelést.
Kocsányos tölgy: Antibiotikumos és méregtelenítő hatása lehet. Hasmenés, fogínygyulladás és emésztőrendszeri gyulladás ellen kiváló lehet, fájdalmas aranyérre is jótékonyan hathat.
Vérzéscsökkentő és gyulladásgátló hatása is lehet.
Fűszerkömény: Bakteriosztatikus hatású lehet és felveheti a harcot a bélparazitákkal, a sima izomzat görcseinek oldására és gyomor és a belek működésére jótékonyan hathat.
Kapor: Görcsoldó, vizelethajtó és fertőtlenítő hatása lehet a húgyútakra és az emésztőrendszerre, kiírthatja a bélparazitákat, fokozhatja az étvágyat.
Orvosi gyömbér: Serkentheti a vérkeringést, javíthatja a perifériás vérellátást, enyhítheti a kólikát. Elősegítheti a verejtékezést és csökkentheti a vér koleszterinszintjét. Kimerültség, energiahiány esetén használják.
Segítheti a tüdő működését fertőzések esetén.
Vadárvácska: Allergia, reuma, ér- és bőrbetegségek, főleg ekcéma esetén használják. Segítheti a tüdőműködést és a váladék felköhögését. A Korolen tartalmaz még illóolajokat (pl. kardamom, csombormenta, levendula, rozmaring, kapor, kömény stb.), növényi információkat, olajokat és ásványokat (pl. malachit, fluorit és gránát). (népgyógyászati hagyományok útján, vagy népgyógyászati tapasztalatok alapján)

Adagolása

Felnőtteknek naponta 1-3 x 3-9 csepp, gyermekeknek 12 éves kortól naponta 7 csepp.

Figyelmeztetés: 3 éves kor alatt nem ajánlott. A készítmény használatának lehetőségét terhesség és szoptatás ideje alatt beszélje meg kezelőorvosával! Cukorbetegek is fogyaszthatják. Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást! További, részletesebb információkért, kérjük, olvassa el a Pentagram® regeneráció kiadványt, amelyben megtalálja többek között az alapvető energetikai pályák és az egyes szervek közötti összefüggések leírását is.

Tárolása: Száraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a közvetlen napsugárzástól!
Óvja a fagytól! Gyermekektől távol tartandó!

Scroll to Top