Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

AiRiZ éjszakai egészségügyi betét

AiRiZ egészségügyi betét puha gyapjúból, aktív oxigénnel és negatív ionokkal éjszakai használatra

A csomag 8 betétet tartalmaz.

2 400 Ft

AiRiZ egészségügyi betét puha gyapjúból, aktív oxigénnel és negatív ionokkal éjszakai használatra

A menstruáció során a nők különösen ki vannak téve a fertőzéseknek. A menstruációs vér tökéletes táptalaj a vírusoknak és baktériumoknak. Éppen ezért fontos jó minőségű egészségügyi betétet használni, amely a nehéz napokon is kényelmet és biztonságot nyújt.

A maximális védelem érdekében az AiRiZ egészségügyi betét nyolcrétegű. Mivel az első réteg érintkezik a bőrrel, ezért ez vékony selyemből és puha gyapjúból készült, hogy a folyadék gyorsan felszívódhasson. A TIENS egészségügyi betétek ennek köszönhetően háromszor gyorsabban szívják fel a nedvességet, mint a piacon elérhető más betétek. A második réteg aktív oxigént és negatív ionokat tartalmaz. A harmadik réteg rendkívül nedvszívó és nedvességtartó, ezáltal megakadályozza az oldalra történő szivárgást. A további rétegek az alábbiak szerint alakulnak: 4 – légáteresztő réteg, 5 – magas nedvszívó és nedvességtartó tulajdonságú makromolekulákat tartalmazó réteg, 6 – légáteresztő réteg, 7 – nedvességtartó, mégis „lélegző” réteg, és végül 8 – ragasztócsík, amely az egész betéten végigfut, hogy az garantáltan stabilan rögzüljön a fehérneműre. Az egészségügyi betét különleges tulajdonsága, hogy oxigént és negatív ionokat tartalmaz.

– ezek áteresztik a levegőt, mégis száraz érzetet biztosítanak,

– a rendkívüli nedvszívó képességű felső réteg száraz érzetet biztosít, és nem okoz irritációt,

– a rendkívüli nedvszívó képességű folt megtartja a nedvességet és megakadályozza a szivárgást,

– az oxigént és negatív ionokat tartalmazó folt megakadályozza a baktériumok szaporodását, a gyulladást, valamint a kellemetlen szagok kialakulását.

Az éjszakai egészségügyi betétek hossza 330 mm. A rendkívüli nedvszívó képességű, szélesített anatómiai kialakítás tökéletes védelmet nyújt éjszaka, biztosítva a zavartalan pihenést. 

A csomag 8 betétet tartalmaz.

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!