Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

AiRiZ – Aktív oxigén és negatív ion tisztasági betét

Az AiRiZ egészségügyi betéttel a TIENS innovatív megoldást vezetett be a női intim higiénia terén, biztosítva ezzel a hosszan tartó frissességet és a tökéletes védelmet.

A csomag 30 betétet tartalmaz.

3 500 Ft

Az AiRiZ egészségügyi betéttel a TIENS innovatív megoldást vezetett be a női intim higiénia terén, biztosítva ezzel a hosszan tartó frissességet és a tökéletes védelmet. A szabadalmaztatott Kettős folt a lehető legmagasabb koncentrációban tartalmaz aktív oxigént és anionokat. Ez a technológia segíti a női test természetes öntisztító folyamatait, miközben megakadályozza a káros baktériumok szaporodását. Az AiRiZ egészségügyi betétek ugyanakkor nem tartalmaznak vegyszereket vagy gyógyszert, ezért nem okoznak irritációt sem. Ezen különleges előnyöknek és a biztonságos alkalmazásnak köszönhetően a terméket a megfelelő személyes higiénia érdekében akár naponta lehet használni. A betétek használata erősen ajánlott húgyúti megbetegedésektől vagy inkontinenciától szenvedőknek.

A negatív töltésű ionok (anionok) a levegőben is jelen lévő részecskék. Ezek az ionok hivatottak semlegesíteni a baktériumokat, gombákat és egyéb káros anyagokat. A negatív és pozitív ionok aránya mára felborult, különösen a városokban.  Ez a környezet negatívan befolyásolja az emberek közérzetét és jólétét.

A betétben található anionok nedvesség hatására szabadulnak fel. Mindez a betét felszínével érintkezve növelheti a hámréteg oxigéntermelését. A baktériumok így elpusztulhatnak, a kellemetlen szagok pedig megszűnhetnek. A szabadalmaztatott AiRiZ ionfolt köbcentinként 6100 negatív iont bocsát ki. Ez nagyon magas anionkoncentráció az egészségügyi betétek piacán. Tanulmányok bizonyítják, hogy ha a környezetünk aniontartalma 5000/cm3 fölött van, az emberi test hatékonyabban veszi fel a harcot a gyulladásokkal és a baktériumokkal. Ráadásul a vérnyomást is pozitívan befolyásolhatja.

A szabadalmaztatott „kettős foltban” szintén aktív oxigén található.  Ennek a foltnak köszönhetően az egészségügyi betét sokkal áthatolhatóbb az oxigén számára, hatékonyabbá téve ezáltal az oxigéncserét. Ez tovább korlátozhatja a baktériumok szaporodását.

A menstruáció során a nők különösen ki vannak téve a fertőzéseknek. A menstruációs vér tökéletes táptalaj a vírusoknak és baktériumoknak. Éppen ezért fontos jó minőségű egészségügyi betétet használni, amely a nehéz napokon is kényelmet és biztonságot nyújt.

A maximális védelem érdekében az AiRiZ egészségügyi betét nyolcrétegű. Mivel az első réteg érintkezik a bőrrel, ezért ez vékony selyemből és puha gyapjúból készült, hogy a folyadék gyorsan felszívódhasson. A TIENS egészségügyi betétek ennek köszönhetően rendkívül gyorsan szívják fel a nedvességet. A második réteg aktív oxigént és negatív ionokat tartalmaz. A harmadik réteg rendkívül nedvszívó és nedvességtartó, hogy megakadályozza az oldalra történő szivárgást. A további rétegek az alábbiak szerint alakulnak: 4 – légáteresztő réteg, 5 – magas nedvszívó és nedvességtartó tulajdonságú makromolekulákat tartalmazó réteg, 6 – légáteresztő réteg, 7 – nedvességtartó, mégis „lélegző” réteg, és végül 8 – ragasztócsík, amely az egész betéten végigfut, hogy az garantáltan stabilan rögzüljön a fehérneműre. Az egészségügyi betét különleges tulajdonsága, hogy oxigént és negatív ionokat tartalmaz:

– ezek áteresztik a levegőt, mégis száraz érzetet biztosíthatnak,
– a rendkívüli nedvszívó képességű felső réteg száraz érzetet biztosít, irritáció nélkül,
– a rendkívüli nedvszívó képességű folt megtartja a nedvességet és megakadályozza a szivárgást,
– az oxigént és negatív ionokat tartalmazó folt megakadályozza a baktériumok szaporodását, a gyulladást, valamint a kellemetlen szagok kialakulását.

A csomag 30 betétet tartalmaz.

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!