A nap káros hatásai ellen:

Nyári Bőrvédő Csomag a maximális védelemért!

Most AJÁNDÉKOKKAL!

Bőrünk védelme már a napozás előtt elkezdődik!

A nyár beköszöntével egyre többen vágyunk a nap melegére, a tengerparti pihenésre és a szabadtéri tevékenységekre. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a napsugárzás nemcsak örömöket, hanem komoly veszélyeket is hordoz magában bőrünk számára. A megfelelő bőrvédelem ezért nem csupán a napozás során fontos, hanem már azt megelőzően is meg kell kezdeni.

Dr. Tápai Mária vagyok,

az integratív megoldások szakorvosa.

Az integratív azt jelenti, hogy összevont.

Ennek megfelelően gyűjtöttem össze a nyugati- és a hagyományos orvoslás működő elemeit, és így komplex módon segítek az embereknek abban, hogy testüket rendbe hozzák, illetve egészségüket megőrizzék. Fő feladatom egyike a prevenció, a megelőzés, melynek egyik eszköze ez a Nyári Bőrvédő Csomag, amiről Ön itt most olvasni fog.

Mielőtt belevágnánk, egy kérdésem van Önhöz...

A bőre egészségét szeretné megőrizni, vagy a fénykárosodás miatt kialakult bőrproblémájára keres megoldást?

Itt a nyár, és jó erősen süt a nap. Alig várjuk, hogy kiszabaduljunk végre. De ki szeretné, hogy a nagy nyári kaland fájdalmas véget érjen? A napsütés nemcsak örömöket hoz, hanem komoly kihívásokat is jelent a bőr számára. Az UV-sugárzás károsítja a bőrsejteket, felgyorsítja az öregedési folyamatokat és növeli a bőrrák kockázatát. Nem csak a bőrünket védjük ilyenkor, hanem előkerül a napszemüveg, a kalap, hiszen ösztönösen érezzük, hogy védenünk kell magunkat.  A különböző napozó krémek nagyon hasznosak, de ez ma már nem elég! Ha pedig már tapasztalta a napsugárzás káros hatásait, fontos, hogy a megfelelő kezelést és ápolást válassza bőrének helyreállítása érdekében! 

Komplex megoldásra van szükség!

Ha nem adjuk meg bőrünknek a megfelelő gondoskodást és figyelmet, a bőrkárosodás folyamata visszafordíthatatlanná válhat!

Hogyan lehet megoldani azt, hogy támogatást kapjon a bőrünk ezekhez a folyamatokhoz?

Az általam összeállított Nyári Bőrvédő csomag ezt kívánja megoldani.

Azért választottam ezt a 3 terméket egy csokorba, mert így biztosítják a bőr átfogó védelmét és ápolását. A Calivita Beta Carotene természetes antioxidáns hatásával előkészíti a bőrt a napsugárzásra és védi azt a szabadgyökök káros hatásaitól. A Tiens Cink erősíti a bőr védekezőképességét, csökkentheti a gyulladást és elősegíti a regenerációt. Az Energy Cytosan szappan pedig mélytisztító és méregtelenítő hatásával ápolja és frissíti a bőrt. Ezek a termékek együtt optimális megoldást nyújtanak a bőr egészségének megőrzésére és a fénykárosodás megelőzésére, illetve kezelésére. Együtt szedve egymás hatását fokozni is képesek, szakszóval élve szinergetizálják (erősítik) egymást. Így a kevesebb is több!

Nézzük is a termékeket!

1.Calivita Beta Carotene

A béta-karotin egy természetes antioxidáns, amely az A-vitamin előanyaga. Fontos szerepet játszik a bőr egészségének megőrzésében és a látás támogatásában. A Calivita Beta Carotene kapszula különösen hasznos lehet a nyári időszakban, amikor a bőr fokozottan ki van téve a napfény káros hatásainak. A béta-karotin segít megvédeni a bőrt az UV-sugárzás okozta károsodástól, és elősegíti az egyenletes, szép barnulást. Emellett támogatja az immunrendszert, és segít a szervezetnek a szabad gyökök elleni védekezésben.

A Nyári Bőrvédő csomagba azért került, mert:

2. Tiens Cink

A cink egy alapvető ásványi anyag, amely számos fontos funkciót lát el a szervezetben. Kulcsszerepet játszik az immunrendszer működésében, a sebgyógyulásban, és a bőr egészségének fenntartásában. A Tiens Cink tabletták segíthetnek a cinkhiány pótlásában, amely különösen fontos a nyári időszakban, amikor a bőr regenerációja és védelme kiemelt figyelmet igényel. A cink segít csökkenteni a gyulladást, gyorsítja a sebgyógyulást, és támogatja a bőr természetes védekező mechanizmusait.

A Nyári Bőrvédő csomagba azért került, mert:

+ AJÁNDÉK

Energy Cytosan szappan

Az Energy Cytosan szappan egy különleges tisztító és ápoló szappan, amely természetes összetevőket tartalmaz. A huminsavak és lignohumátok erős méregtelenítő és regeneráló hatással bírnak, segítve a bőr természetes megújulását és védelmét. A zöld agyag mélytisztító tulajdonságairól ismert, amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és a felesleges olajat a bőrről. Ez a szappan különösen hasznos lehet azoknak, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, vagy akik gyakran vannak kitéve környezeti szennyeződéseknek és napfénynek.

A Nyári Bőrvédő csomagba azért került, mert:

+ AJÁNDÉK

"Az út a Boldogsághoz" kisfüzet

„A boldogság az értékes tevékenységekben való részvételben rejlik. De csak egyetlen ember van, aki teljes biztonsággal megmondhatja, hogy mi teszi őt boldoggá, – Ő maga. A könyvben megadott szabályok valójában az út szélei: ezek megértésével úgy járunk, mint az az autós, aki kocsijával lerohan az útról – az eredmény a pillanat, a kapcsolat, egy egész élet szétrombolása lehet. Csak te tudod megmondani, hogy merre tartson az út, mert te tűzöd ki saját céljaid az adott órára, kapcsolatra, életszakaszra nézve. Időnként úgy érezhetjük magunkat, mint egy pörgő falevél, melyet a szél a piszkos utcán sodor; úgy érezhetjük magunkat, mint egy homokszem, mely megrekedt valahol. De senki nem mondta, hogy az élet nyugodt és rendezett dolog – nem az. Az ember nem tépett falevél, és nem is homokszem: kisebb-nagyobb mértékben megtervezheti az útirányát, és követheti is.” /Utószó/

Az út a boldogsághoz autópálya azok számára, akik tudják, hol vannak a szélei.

Te vezetsz!

Jó utat!

Ahogy látja Ön is, ezzel a csomaggal komplex megoldást nyújthat Önnek és a családjának.

Javasolt napi adag:

  • Calivita Beta Carotene: Napi 1 kapszula 
  • Tiens Cink: Napi 1 kapszula
  • Energy Cytosan szappan: Napi használatra alkalmas

Amennyiben szeretné magát megvizsgáltatni, úgy pedig hívja a

+36 20 258 4061-es

telefonszámot, és foglaljon magának időpontot!

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!