Egy Immun Csomag akkor jó, ha komplexen segít egészségünk megőrzésében, vagy helyreállításában!

Az egészségünk megőrzése nem csak akkor fontos, amikor járvány van, hanem akkor is, amikor nincs.

A testünk rendelkezik egy úgynevezett öngyógyító- és regeneráló képességgel, viszont ezt hatékonyan támogatnunk kell.

Dr. Tápai Mária vagyok,

az integratív megoldások szakorvosa.

Az integratív azt jelenti, hogy összevont.

Ennek megfelelően gyűjtöttem össze a nyugati- és a hagyományos orvoslás működő elemeit, és így komplex módon segítek az embereknek abban, hogy testüket rendbe hozzák, illetve egészségüket megőrizzék. Fő feladatom egyike a prevenció, a megelőzés, melynek egyik eszköze ez az Immun Csomag, amiről Ön itt most olvasni fog.

Mielőtt belevágnánk, egy kérdésem van Önhöz.

Az egészségét megőrizni szeretné, vagy már van egy kialakult egészségi problémája, amire keresi a megoldást?

A rendelőmben fel szoktam tenni a kérdést a pácienseimnek, amikor először találkozunk, hogy a testével kapcsolatban mi az, amire úgy igazán vágyik. Általában az a válasz, hogy szeretnék, ha fájdalommentes, lendületes, energikus lenne. Szeretnék, ha jól nézne ki, és ellenállna a betegségeknek. Szeretnék megélni és nem átszenvedni a mindennapokat. Persze, mindezeket a dolgokat azonnal, gombnyomásra ha lehet.

A baj viszont ott kezdődik, hogy instant megoldások nem léteznek.

Sokszor egy-egy kialakult probléma több év, vagy akár évtized alatt alakult ki, azok miatt a dolgok miatt, amikor nem szenteltünk elég figyelmet a testnek. Ezt a figyelmet és gondoskodást nem tudjuk bepótolni egy gombnyomásra. Amikor nem foglalkozunk megfelelően a testünkkel, és nem adjuk meg neki azokat a dolgokat, melyekkel képes ellenálló lenni és az is maradni, akkor bizony beüt a krach. Először enyhébb tünetek, kisebb betegségek jelennek meg figyelmeztetésképpen, amikor pedig figyelmen kívül hagyjuk, akkor elindul az agresszívabb folyamat és komolyabbra fordul a dolog.

Meg kell értenünk, hogy a testünket nem zsigerelhetjük ki, hanem támogatnunk kell ahhoz, hogy öngyógyító és regeneráló rendszere jól működjön.

Valójában semmi, és senki nem képes meggyógyítani a testet, de még védelembe helyezni sem! A test csak saját magát képes meggyógyítani, és megvédeni, semmi más.

Ez egy komplett, jól felépített rendszer, ami védelmi mechanizmussal (immunrendszer), irányító mechanizmussal (idegrendszer), és kommunikációs mechanizmussal (érhálózat) rendelkezik, és az egészet maga a hormonrendszer hangolja össze. Ezt a komplexitást kell támogatnunk annak érdekében, hogy a test fenntartsa önmagát, mindvégig egészséges, energikus és lendületes legyen.

Félő, hogy amikor ezt nem vesszük figyelembe, akkor bizony valahol sérülni fog, és jön a gyógyszeres kezelés, vagy akár egy műtét is.

Ennek tudatában érthető, hogy félünk bizonyos dolgoktól, viszont szem előtt mindig azt kell tartanunk, amit mi magunk szeretnénk.

Hogyan lehet megoldani azt, hogy támogatást kapjon testünk ezekhez a folyamatokhoz?

Az általam összeállított Immun Csomag ezt kívánja megoldani.

Azért választottam ezt a 4 terméket egy csokorba, mert a Teljes testünk működését, az immunrendszerünk harmonizálását, továbbá az ellenálló képességünket tudjuk velük jelentősen javítani. Együtt szedve egymás hatását fokozni is képesek, szakszóval élve szinergetizálják (erősítik) egymást. Így a kevesebb is több!

Nézzük is a négy terméket!

1. CORDYCEPS

Ez a gyógynövény a kínai nemzeti fitoterápiás gyógyszerészet hagyományos tagja, és hatékonyságát több ezer év tapasztalata igazolja. A kínai gombák közé sorolják. Európába az 1990-es évek elején került, azáltal, hogy a kínai női sportolók versenyt nyertek, és azt gondolták, hogy doppingoltak, pedig csak az itt addig ismeretlen cordycepset fogyasztották. Mivel a teljes élőlényt fogyasztjuk, így az hordozza a túlélés információját.

Az Immun Csomagba azért került, mert:

2. fekete és fehér fokhagyma

Van egyáltalán olyan ember, aki ne ismerné?

Évezredek óta fogyasztják és használják.

Én sem hittem volna, hogy már két ezer évvel időszámításunk előtt tudták, hogy a fokhagyma kiváló szer a fertőző betegségek megelőzésére. Az a hír járja, hogy a piramisokat építő munkások táplálékának legfontosabb összetevőjeként használták az ősi egyiptomiak. Ugyanígy használta a perzsa udvar, a zsidóság, és az ősi indiaiak is.

Kr. e. 400-ban Hippocrates kifejezetten sokféle gyógyhatást tulajdonított a fokhagymának. Javasolta vizelethajtóként, epilepsziás rohamok megelőzésére, emésztési zavarok ellen, a légutak gyógyítására, és fertőző betegségek ellen. Utóda Galenosz fokhagymát ajánl bőrpanaszokra, vízkórra /ödéma/, féreghajtásra, sőt, érdekes, hogy a verőerek tisztítására is.

Aztán az Amerikai Polgárháborúban adták a katonáknak, antiszeptikus hatása miatt. (Antiszeptikus jelentése: Élő szervezetet fertőtlenítő; a szervezetben levő kórokozó baktériumok szaporodását gátló; fertőzés, rothadás elleni (szer).)

Pasteurtől származik az a tudományos megállapítás, hogy a hagyma, fokhagyma olyan anyagokat tartalmaz, amelyek antibakteriális hatásúak. A fokhagyma jellegzetessége, hogy egy úgynevezett allicin nevezetű kén vegyületet tartalmaz, ami meghatározza az illatát és aromáját is, és amit antibiotikus hatással ruháznak fel.

A fekete és a fehér fokhagyma együtt használva kiváló és egyben pótolhatatlan a szervezet számára. Amellett, hogy jótékony hatást fejtenek ki a keringési és immunrendszerre, támogatják a szív működését, és így egy immun bombaként tudja a szervezetünk öngyógyító rendszere felhasználni.

Az Immun Csomagba azért került, mert:

2. D-VITAMIN

Gyerekkorunkban nagyon nem szerettük a csukamájolajat. Most már tudjuk, hogy azért nyomták le a torkunkon, annak érdekében, hogy a csontozatunk jól fejlődjön és ne legyünk angolkórosak /az angolkór egy hiánybetegség, mely a csontok optimális kialakulását gátolja/. Volt benne D-vitamin.

Tudjuk, hogy a bőrünkben keletkezik, napfény hatására, és a vesénkben válik aktívvá. Mivel télen nem ér bennünket a napfény, kimondható, hogy kicsik és nagyok egyaránt D vitamin szegényekké válunk, így nem árt pótolnunk.

Azt is tudjuk, hogy a vérünkben lévő mész/foszfát/kálcium, foszfor/ aránynak egyensúlyban kell lenni. Ezek bélből történő felszívódását és egyensúlyuk megtartását segíti elő a D-vitamin.

Nemzetközi felmérés alapján a lakosság és így hazánk lakosságának 75 % D-vitamin hiányos.

Az Immun Csomagba azért került, mert:

Ahogy látja Ön is, komplex megoldást nyújthat Önnek és a családjának.

Javasolt napi adag:

1×2 db Cordyceps kapszula
1×2 db Fehér fokhagyma kapszula
1×1 db Fekete fokhagyma kapszula
20 csepp D vitamin

Amennyiben szeretné magát megvizsgáltatni, úgy pedig hívja a

+36202584061-es

 

telefonszámot, és foglaljon magának időpontot!

Scroll to Top
Nyári bőrvédő csomag

ajándékokkal

Ne menjen tovább amíg ezt nem látta!